Σε κώμα 42χρονος μετά το εμβόλιο AstraZeneca

Σε κώμα έπεσε ένας 42χρονος άνδρας με σκλήρυνση κατά πλάκας δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca. «Βγήκαμε και είπαμε την περιπέτειά μας για να προστατευτούν και άλλοι άνθρωποι. Όλοι η οικογένεια είναι υπέρ των εμβολίων» σημείωσε η αδερφή του 42χρονου στο MEGA.

Ο αδερφός της αυτή τη στιγμή είναι στην ΜΕΘ του νοσοκομείου των Αγίων Αναργύρων στην Κηφισιά σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, σε κώμα. «Έχει φύγει ο άνθρωπος μας, δεν υπάρχει. Δεν είναι ακόμα κλινικά νεκρός» είπε σπαρακτικά.

Όπως περιέγραψε δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό του ο 42χρονος εμφάνισε σύνδρομο Γκιλαίν – Μπαρέ. «Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν από τη ασθένειά του» είπε. Μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι για την παρενέργεια οφείλεται το εμβόλιο. «Είναι πολύ σοβαρό, δεν το έχουν επιβεβαιώσει» είπε.

«Είναι κρίμα, είναι κρίμα, για ανθρώπους που είχαν προβλήματα υγείας τόσο χρόνια. Για να προστατευθούν και οι ίδιοι και οι γύρω τους, εμβολιάστηκαν. Για κάποιους φιλάσθενους να μην ήταν όλα τα εμβόλια στην λίστα» σημείωσε η αδελφή του 42χρονου, τονίζοντας ότι ο 42χρονος είχε ενημερώσει για τα προβλήματα υγείας του τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας.
Σχολιάστε