OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Πρεμιέρα Euro 2020 με γκρίνια! – Δανία κατά της UEFA για τους εμβολιασμούς

Ποιος θα το περίμενε ότι λίγο πριν τη σέντρα του Euro ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα ασχολούνταν με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού;

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει η Δανία που συμμετέχει στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τον ομοσπονδιακό της τεχνικό, Κάσπερ Χιούλμαντ να στρέφει τα βέλη του προς την UEFA. Ο λόγος; Ότι δεν φρόντισε να εμβολιαστούν οι ομάδες που συμμετέχουν στο EURO 2020, όπως έκανε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC), ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

«Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη προχωρήσει σε εμβολιασμό των ομάδων υψηλού κινδύνου. Κανείς δεν θέλει ένα εμβόλιο, από κάποιον άλλο που το έχει περισσότερο ανάγκη, αλλά δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Δανών.

«Περίμενα ότι η UEFA θα έκανε το ίδιο που έκανε η ΔΟΕ με τους Αγώνες του Τόκιο» τόνισε ο Χιούλμαντ σε συνέντευξη Τύπου, ορμώμενος απ’ τα θετικά κρούσματα στις Εθνικές Ισπανίας και Σουηδίας, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του EURO 2020. «Φοβάμαι ότι όλο αυτό θα γίνει ακόμη χειρότερο. Ανησυχώ για τους Σουηδούς και τους Ισπανούς και το κατά πόσο θα έχουν κι άλλα κρούσματα. Θα είναι πραγματικά κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο. Θέλουμε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου οι καλύτεροι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αγωνιστούν στις Εθνικές τους», υπογράμμισε και κατέληξε: «Όλο αυτό δείχνει πόσο εύθραυστη είναι η συγκεκριμένη κατάσταση και πως βεβαίως η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει τελειώσει ακόμη. Μία επιλογή φούσκας με απομόνωση των ομάδων χωρίς επαφές με τρίτους, θα ήταν το πιο σωστό μέτρο για το EURO».

Σχετικά Άρθρα

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice

S&P Global: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του Ισραήλ λόγω «γεωπολιτικών κινδύνων»

otavoice