OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας εκ των δύο συνηγόρων του καθ’ ομολογία δράστη – Επιλογή του δολοφόνου η παραίτηση

Παραιτήθηκε ο ένας από τους δύο δικηγόρους του 33χρονου καθ’ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, Βασίλης Σπύρου.

Ο ίδιος μιλώντας στις κάμερες επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απόφαση αυτή, οι οποίοι, όπως είπε, δεν έχουν καμία σημασία σε μία κρίσιμη συγκυρία που ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ κρίνεται και το ποιος θα αναλάβει τελικά την επιμέλεια του 11μηνών βρέφους.

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε επιλογή του ίδιου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απέδωσε την απομάκρυνση του δεύτερου συνηγόρου, Βασίλη Σπύρου, από την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο έτερος συνήγορος, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί της Τρίτης 22 Ιουνίου, ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την υπόθεση: “Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με αυτή την υπόθεση σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους. Ενας άνθρωπος περνά σήμερα από τον ανακριτή και κρίνεται και το μέλλον ενός μωρού. Οι δικοί μου προσωπικοί λόγοι δεν αφορούν στην υπόθεση” σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice

Αρχίζει αύριο 25/4 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

otavoice

Ερυθρός Σταυρός: Ανέφικτη η εκκένωση της Ράφα υπό τις παρούσες συνθήκες

otavoice