5 Μαΐου 2010: Marfin – Ένα έγκλημα και μια ομερτά συνενόχων

Ήταν 5 Μαΐου του 2010 όταν η Marfin πυρπολείται από τους γνωστούς αγνώστους.
3+1 συμπολίτες μας βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών
Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών
Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών
Η Αγγελική, η Παρασκευή, ο Νώντας είναι οι νεκροί της 5ης Μαΐου. Οι νεκροί όμως ήταν 4. Γιατί η Αγγελική ήταν έγκυος… 

Ελάχιστα συνθήματα έχουν γραφτεί για τους νεκρούς της 5η Μαΐου, ελάχιστοι θυμούνται τα ονόματά τους, και σίγουρα, οι νεκροί της Marfin δεν κέρδισαν τα πρωτοσέλιδα που τους αναλογούσαν. Καμιά πορεία, καμιά διαμαρτυρία. Καμιά συλλογικότητα,καμιά προοδευτική συντεχνία δεν πρόβαλε και δεν προβάλει μια στυγνή δολοφονία αθώων πολιτών, που τους βρήκε ο θάνατος την ώρα που έδιναν την μάχη του μεροκάματου. Ακόμη και το ελληνικό κοινοβούλιο σιωπή.

Οι ένοχοι αν και είναι γνωστοί άγνωστοι ακόμη κυκλοφορούν ανάμεσα μας , ανενόχλητοι την ίδια ώρα που σε άλλες περιπτώσεις το κράτος επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο και αποτελεσματικότητα.

Ποιους καλύπτουν και ποιους προστατεύουν

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο την ώρα του εμπρησμού, φαίνονται ξεκάθαρα ποιοι περνούν από το συγκεκριμένο σημείο, ενώ υπάρχουν και καταγεγραμμένες μαρτυρίες. Κανείς δεν αναζήτησε την αλήθεια στις δεκάδες κάμερες που βρίσκονται στο ποιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας , όπως συνέβει σε άλλες περιπτώσεις. Ομερτά! Συγκάλυψη…

Βλέπετε η Αγγελική, η Παρασκευή, ο Νώντας και το αγέννητο δεν ανήκαν στις προοδευτικές δυνάμεις , δεν ήταν  μέλη του athens prade , δεν ήταν μέλη των ΜΚΟ της απάτης  αλλά ήταν απλοί ανώνυμοι πολίτες χωρίς αξία. Το έγκλημα της Μαρφίν στοιχειώνει την δημοκρατία μας ….η εν ψυχρώ εκτέλεση αθώων πολιτών στο όνομα μιας κατευθυνόμενης επανάστασης του παρακράτους και των χορηγούμενων της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού και η μη απόδοση ευθυνών μας εκθέτουν ως κοινωνία. 
Σχολιάστε