Η Τουρκία διαλύεται και ο Ακάρ συνεχίζει τις… μαγκιές: “Ο Έλληνας να συμπεριφέρεται σύμφωνα με το μπόι του”

Γελάνε και τα τσιμέντα με τον υποτακτικό του ψευτοσουλτάνου

Το καθεστώς του ψευτοσουλτάνου φυλακίζει απόστρατους, κλείνει τα αυτιά στις επιχειρήσεις που είναι υπό κατάρρευση στη Τουρκία, πουλάει φούμαρα στους πολίτες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα βασικά αγαθά αλλά βρίσκει και λίγο χρόνο για να κάνει τον νταή στην Ελλάδα!

Τα πρωτοπαλίκαρα του ψευτσουλτάνου επιτίθενται στην Ελλάδα και σήμερα είχε σειρά ο… νταής Χουλουσί Ακάρ.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα, προέτρεψε την Ελλάδα να συμπεριφέρεται σύμφωνα με το μπόι και το βάρος της και να μην στηρίζεται σε τρίτους.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο Χουλουσί Ακάρ είπε τα εξής:

«Ορισμένοι πολιτικοί, απόστρατοι αξιωματικοί και ακαδημαϊκοί στην Ελλάδα λένε ότι έχουμε δίκιο κι ότι σωστά τα λέμε. Περιμένουμε από τους τρίτους να είναι αντικειμενικοί και ουδέτεροι κι αυτό το ονομάζουμε σοφή αρετή. Περιμένουμε από τους Έλληνες γείτονές μας να μην βασίζονται σε άλλους και να συμπεριφέρονται σύμφωνα με το μπόι τους και τα κιλά τους. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι γνωστή. Τη μεγαλύτερη ζημιά την κάνει στον ίδιο τον λαό της, δαπανώντας τα χρήματά για εξοπλισμούς. Η είσοδός τους στην κούρσα των εξοπλισμών είναι μαθηματικά λάθος. Αυτή η εξίσωση δεν αλλάζει με 3-5 όπλα και αεροπλάνα».
Σχολιάστε