Φρίκη και αποτροπιασμός: Ο Αζέρος κολλητός του ψευτοσουλτάνου καμαρώνει δίπλα στα κράνη νεκρών Αρμενίων!

Μνημείο βαρβαρότητας και τουρκικός “πολιτισμός” από τον κολλητό του σφαγέα

Ούτε με λόγια μπορεί να περιγράψει κανείς τον αποτροπιασμό που νοιώθει βλέποντας τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλάμ Αλίγιεφ να καμαρώνει για τα εγκλήματά του, όπως καμάρωναν και οι Τούρκοι για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Τότε φωτογραφίζονταν με κομμένα κεφάλια, σήμερα φωτογραφίζεται με κράνη αποκεφαλισμένων στρατιωτών.

Η κίνηση του κολλητού του ψευτοσουλτάνου Ερντογάν, να φωτογραφηθεί με τα κράνη νεκρών Αρμένιων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Ναγκόρνο προκαλεί φρίκη.

Στο Αζερμπαϊτζάν ακολουθούν πιστά τα βήματα της Τουρκίας με τα αίσχη που έχει κάνει διαχρονικά και δεν ντρέπονται για τις φρικαλεότητες που κάνουν ενώ καμαρώνουν κι από πάνω!

Μάλιστα ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν στην προκλητική αυτή φωτογραφία φοράει και… στρατιωτική στολή για να δείξει πόσο μάχιμος είναι!

Φρίκη!!!  Εκθεσιακό πάρκο των Αζέρων σφαγέων με τα εγκλήματα τους στο Αρτσάχ

Ο Υπερασπιστής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Αρμενίας Arman Tatoyan γράφει: Ένα λεγόμενο ′′ εκθεσιακό-πάρκο ′′ που σχετίζεται με τον πόλεμο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2020 εγκαινιάστηκε στο Μπακού σήμερα, στις 12 Απριλίου 2010.
Στο ′′ Πάρκο «, μαζί με τον αρμενικό στρατιωτικό εξοπλισμό, έχουν εμφανιστεί ομοιώματα των Αρμενίων στρατιωτών, τα οποία παρουσιάζονται με απαξιωτικό τρόπο, με τρόπο που παραβιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Είναι προφανές από τα δημοσιευμένα βίντεο και φωτογραφίες του ′′ Πάρκου ′′ ότι η έκθεση σχεδιάστηκε για να αυξήσει και να ενθαρρύνει το μίσος και την εχθρότητα προς τον πληθυσμό της Αρμενίας και του Αρτσάχ, τους πολίτες της Αρμενίας.

Η έκθεση είναι με κυνισμό για να ξεφτιλίσει δημόσια τη μνήμη των θυμάτων του πολέμου, των αγνοουμένων και των αιχμαλώτων, για να καταπατήσουν τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των οικογενειών τους. Για να στείλουν μήνυμα στους ισλαμιστές, να συνεχίσουν τα εγκλήματα κατά των χριστιανών. 

Τα προσωπικά αντικείμενα των στρατιωτών της Αρμενίας και του Artsakh εμφανίζονται με τον ίδιο κυνισμό, και τα κράνη των σκοτωμένων στρατιωτών εμφανίζονται γνωρίζοντας ότι θα προκαλέσει πρόσθετη ταλαιπωρία στις οικογένειές τους, στην κοινωνία των Αρμενίων και του Αρτσάχ και θα παράγουν νέο μίσος στην Κοινωνία Αζερμπαϊτζάν.
Οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν έδειξαν επίσης σκηνές Αρμενίων κρατουμένων στο ανοικτό ′′ πάρκο «. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα κατακριτέο στο παρασκήνιο ότι στο Αζερμπαιτζάν, αιχμάλωτοι πολέμου και πολίτες εξακολουθούν να κρατούνται παράνομα, σε ακαθάριστη παραβίαση των διεθνών απαιτήσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Είναι προφανές στις αρχές του Αζερμπαϊτζάν ότι αυτό το ευαίσθητο ζήτημα θα προκαλούσε ψυχικό πόνο και ταλαιπωρία στις οικογένειες των αγνοουμένων και των αιχμαλώτων, καθώς και στην κοινωνία της Αρμενίας γενικότερα.
Αυτό το απολύτως μοχθηρό φαινόμενο αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να μεθύσουμε με ψευδείς πρωτοβουλίες για την οικοδόμηση της Αζερμπαϊτζάν, αποτελούν απλώς πέπλα για τη διεθνή κοινότητα.
Σχολιάστε