«Πατώνει» ο ψευτοσουλτάνος στις δημοσκοπήσεις – Καμία εμπιστοσύνη από τους πολίτες

Τρίτος και καταϊδρωμένος στις δημοσκοπήσεις ο σφαγέας – Το 61,5% των πολιτών θεωρεί ότι η Τουρκία «όσο πάει και χειροτερεύει» 

Μόνο θετικά δεν είναι τα μαντάτα για τον ψευτοσουλτάνο από τις δημοσκοπήσεις ενόψει των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία. Σύμφωνα με την τελευταία της εταιρείας «Aksoy» ο σφαγέας βρίσκεται στην 3η θέση της προτίμησης των πολιτών πίσω από τους δημάρχους Κωνσταντινούπολης και Άγκυρας.

Συγκεκριμένα, στο ενδεχόμενο προεδρικών εκλογών στη Τουρκία, ο πολιτικός που συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό ψήφων είναι ο δήμαρχος της Άγκυρας Μανσούρ Γιαβάς με 47.5%, στη 2η θέση βρίσκεται ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου με 45.3%, ενώ τρίτος και «καταϊδρωμένος» έρχεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με 37%.

Εντυπωσιακό θεωρείται επίσης ότι το 61,5% των πολιτών θεωρεί ότι η Τουρκία «όσο πάει και χειροτερεύει» και μόνο ένα 17,6% πιστεύει ότι «πηγαίνει καλά».

Το 77,9% θεωρεί προτεραιότητα την οικονομία κι ένα 86% πιστεύει ότι οι κομματικές συγκεντρώσεις του Τούρκου προέδρου πρέπει να σταματήσουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Σχολιάστε