Ο νταβατζής «χτύπησε» ξανά! “Φέρτε χρυσό και συνάλλαγμα στις τράπεζες”

Ο ψευτοσουλτάνος απολαμβάνει την χλιδάτη του ζωή και μετά το «κραχ» στο Χρηματιστήριο παρακαλά τους πολίτες να τον “χρυσώσουν”!

Ο σφαγέας κάλεσε ξανά τους Τούρκους να στηρίξουν την οικονομία της χώρας τους καταθέτοντας τα χρήματά τους στις τράπεζες.

«Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου προς τους συμπολίτες μου να καταθέσουν στις τράπεζες το συνάλλαγμα και τον χρυσό που έχουν στα σπίτια τους… Όμως εγώ ζητώ να εντάξουν την περιουσία τους στην οικονομία και τους δείχνω το δρόμο να κερδίσουν oι ίδιοι και η χώρα, στη βάση του win-win», ανέφερε ο ψευτοσουλτάνος σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικονομία της χώρας αλλά και το… τομάρι του!

Παράλληλα ο νταβατζής παρακαλά τους επενδυτές να έρθουν στην Τουρκία για να επενδύσουν υπογραμμίζοντας πως: «Όσοι επενδύσουν σήμερα θα βγουν σύντομα κερδισμένοι»!

Σημειώνεται πως εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην οικονομία της Τουρκίας, πολλοί είναι οι πολίτες, ιδιαίτερα στα ανατολικά της χώρας, που επιλέγουν να κρατούν μετρητά και χρυσό στο σπίτι τους.

 
Σχολιάστε