Αδιανόητο! Εκστρατεία “λατρείας” στον ψευτοσουλτάνο στα Κατεχόμενα από το τουρκικό καθεστώς

Η δικτατορία του σφαγέα επιβάλλει στους Τουρκοκύπριους την… αγάπη και την… εκτίμησή τους στον σχιζοφρενή δικτάτορα

Πρακτικές που ακολούθησε ο Χίτλερ όπως κι άλλα προσωποπαγή απολυταρχικά, φασιστικά καθεστώτα ακολουθεί και ο ψευτοσουλτάνος σε μια προσπάθεια να εξαναγκάσει τους Τουρκοκύπριους για… αγάπη και εκτίμηση!

Το σύνθημα “Love Erdoğan” έφτασε και στα κατεχόμενα, αλλά έχει απάντηση και μάλιστα από πολιτικές οργανώσεις που αντιδρώντας, έβαλαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης συνθήματα όπως “We don’t love you”.

Το σύνθημα “Love Erdoğan” ξεκίνησε ως «απάντηση» στην μεγάλη διαφημιστική πινακίδα στην πλατεία Τάιμς της Νέας Υόρκης “Stop Erdoğan” για την πολιτική καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία. Στον αντίποδα, το “Love Erdoğan” εμφανίστηκε στην πόλη Όρντου της Τουρκίας με την υπογραφή του Δήμου αλλά και στο Σεράγεβο της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

Οι εφημερίδες Αβρούπα και η Γενί Ντουζέν γράφουν ότι το συγκεκριμένο σύνθημα εμφανίστηκε και σε διάφορες πόλεις στα κατεχόμενα χθες, ενώ σήμερα έκανε την εμφάνισή του το σύνθημα και στα ελληνικά, “Love Αγάπη Erdoğan” στην Αμμόχωστο. Την διαφήμιση – σύνθημα υπογράφει ο Αμπντουλαζίζ Μπαλακά, πρόεδρος του τμήματος νεολαίας του ΑΚΡ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Στα Κατεχόμενα υπήρξαν αντιδράσεις, οι οποίες, ωστόσο, στέλνουν μηνύματα. Το Αριστερό Κίνημα ανάρτησε πινακίδα με την φωτογραφία του Ερντογάν που γράφει “We do not love you”, ενώ τα κόμματα Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό (CTP) και Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας (TDP) προτίμησαν να αναγράψουν σε πινακίδες “Love Cyprus”.




Σχολιάστε