OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Εξωφρενικό! Πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση σε χαροκαμένη 80χρονη

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για την τήρηση των μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας

Η εξάντληση κάθε αυστηρότητας απέναντι σε μια χαροκαμένη ηλικιωμένη για άσκοπη μετακίνηση προκαλεί οργή δεδομένου ότι σε άλλες περιπτώσεις και σε πολύ σοβαρότερες και με άλλους εμπλεκόμενους, οι Αρχές κλείνουν τα μάτια τους! Μνημείο αναλγησίας, απανθρωπιάς και βαρβαρότητας.

Σήμερα, στη Λαμία επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε γιαγιά για άσκοπη μετακίνηση επειδή πουλούσε ζαρζαβατικά από τον κήπο της.

Σε μια γυναίκα που η ζωή, της έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. Έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της.
Μετά μάλιστα το χαμό του εγγονού της δεν άντεξε. Λύγισε. Πήγε στο νεκροταφείο και πάνω στον τάφο του εγγονού της ήπιε φυτοφάρμακο. Ευτυχώς την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

Το μόνο γιατρικό για αυτή την τη χαροκαμένη γιαγιά, όπως της είπαν και οι γιατροί, είναι να βγαίνει λίγο έξω στον κόσμο για να ξεχνάει. «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή….», λέει με δάκρυα στο LamiaReport.

Τα τελευταία χρόνια η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, μπροστά στην Εθνική τράπεζα, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της. «Δεν το κάνω για τα χρήματα. Δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», λέει.

Και σε αυτή την ηλικιωμένη γυναίκα έκοψαν λοιπόν σήμερα πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση! Θα μας πουν πως τήρησαν το νόμο. Ποιο νόμο, αυτόν που καθημερινά παραβαίνουν επώνυμοι και ασύδοτοι και οι αρχές δεν τολμούν να ελέγξουν;

Αλήθεια, οι Πακιστανοί στα φανάρια που πουλάνε χαρτομάντιλα και καθαρίζουν τζάμια με ποιόν κωδικό μετακίνησης βρίσκονται εκεί; Είδατε να τους κόβουν κλήση;

Σχετικά Άρθρα

Α. Γκουτέρες: Η Μέση Ανατολή στο «χείλος του γκρεμού»- Η Γάζα μια «ανθρώπινη κόλαση»

otavoice

Το «παζάρι» Ισραήλ με ΗΠΑ – «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα ως αντάλλαγμα περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

otavoice

Σεισμός 5,6 βαθμών Ρίχτερ στην Τουρκία- Αναφορές για υλικές ζημιές

otavoice

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που απέρριψε καταγγελία για υπουργούς

otavoice

Βρυξέλλες: Ικανοποίηση στην Αθήνα για τα συμπεράσματα στις ευρωτουρκικές σχέσεις

otavoice

Μικροπλαστικά: Ανιχνεύθηκαν στον εγκέφαλο και στις πέτρες της χολής

otavoice