OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τσουχτερό κρύο στη Β. Ελλάδα – Στους -17 η θερμοκρασία στο Νέο Καύκασο Φλώρινας

Ο «Λέανδρος» έφυγε αλλά το τσουχτερό κρύο παραμένει στη βόρεια Ελλάδα, με κατά τόπους ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες και θερμοκρασίες που διατηρούνται υπό το μηδέν.

Οι χαμηλότερες τιμές από την αρχή του 24ωρου καταγράφηκαν στον Νέο Καύκασο Φλώρινας (-17 βαθμοί Κελσίου) και στην Κοιλάδα Κοζάνης (-15), ενώ στην πόλη της Φλώρινας ο υδράργυρος έδειξε -14 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία, όπου τα προηγούμενα 24ωρα επικρατούσαν συνθήκες ολικού παγετού, ο υδράργυρος αναμένεται σήμερα, σε κάποιες περιοχές, να ανέβει πάνω από το μηδέν.

Ήλιος με… δόντια από νωρίς στη Θεσσαλονίκη, όπου οι μετεωρολόγοι προβλέπουν για σήμερα γενικά αίθριο καιρό, ενώ η θερμοκρασία έπεσε στους μηδέν βαθμούς στο κέντρο της πόλης και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φτάσει έως τους 9 βαθμούς. Ηλιοφάνεια επικρατεί και στη Θράκη με τη χαμηλότερη θερμοκρασία να καταγράφεται στο Διδυμότειχο (-7).

Λόγω του παγετού και των χιονοπτώσεων των προηγούμενων 24ωρων η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χειμερινά λάστιχα στο ορεινό οδικό δίκτυο της Φλώρινας, όπως επίσης σε ορεινά σημεία της Χαλκιδικής, της Ημαθίας, του Κιλκίς και της Πέλλας.

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice