ΑΣΕΠ: 1.392 μόνιμοι με τρεις προκηρύξεις

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έκδοσης νέων μεγάλων προκηρύξεων από το ΑΣΕΠ.

Η Ανεξάρτητη Αρχή προετοιμάζει ήδη τα προσχέδια των νέων διαγωνισμών.

Με τις προκηρύξεις θα προσληφθούν 1.392 μόνιμοι υπάλληλοι σε ΑΑΔΕ και υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του workenter.gr, το υπουργείο Οικονομικών ενισχύει, άμεσα, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με 1.324 μονίμους μέσω δύο νέων διαγωνισμών.

Έως το τέλος Ιανουαρίου θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ τα σχετικά (επίσημα) αιτήματα, προκειμένου να γίνει η τελική επεξεργασία των προκηρύξεων.
Το πρώτο βήμα για την έκδοση των προκηρύξεων έγινε – πριν λίγες μέρες-με τη δημοσίευση στο ΦΕΚ του αριθμού των θέσεων και των ειδικοτήτων που θα διατεθούν στα προστατευμένα άτομα του ν.2643/98.
Σημειώστε:
  • Με την πρώτη προκήρυξη θα επιλεγούν 724 μόνιμοι υπάλληλοι, με τη δεύτερη 600.
  • Οι ειδικότητες που, κυρίως, θα ζητηθούν είναι: ΠΕ Εφοριακών, ΠΕ Τελωνειακών, ΠΕ Πληροφορικής, ΤΕ Τελωνειακών, ΔΕ Εφοριακών
  • Η διενέργεια των προσλήψεων θα γίνει εξ ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ, κατά τα πρότυπα των προκηρύξεων «Κ»

Σημαντικό: Οι ειδικότητες Τελωνειακών και Εφοριακών είναι διοικητικές θέσεις. Συμμετέχουν οι υποψήφιοι που σε άλλες προκηρύξεις, θα συμμετείχαν (με τα πτυχία τους) σε θέσεις Διοικητικού ή Διοικητικού Οικονομικού ή Διοικητικού Λογιστικού. Αυτό αφορά και τις τρεις κατηγορίες: ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Νέα προκήρυξη μόνιμου προσωπικού ετοιμάζει το ΑΣΕΠ, όπου θα προσληφθούν 68 νέοι υπάλληλοι.

Ο νέος διαγωνισμός αφορά την Εθνική Άμυνα (ΓΕΝ) και θα απασχοληθούν υποψήφιοι των βαθμίδων:

  • ΠΕ
  • ΤΕ
  • ΔΕ

Υψηλόβαθμα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής τόνιζαν στο workenter.gr ότι είναι θέμα χρόνου η έκδοση νέας προκήρυξης «Κ».

Το σύνολο των θέσεων θα διατεθεί σε διοικητικό προσωπικό.

Αιτήσεις τώρα

Προβλέπεται πλημμυρίδα προκηρύξεων μονίμων τους πρώτους μήνες του 2021.

Προτείνεται η δημιουργία μητρώου ηλεκτρονικής αίτησης, από τώρα, για να αντιμετωπισθεί επιτυχημένα το φαινόμενο των ασφυκτικών προθεσμιών και της επικάλυψης των προθεσμιών μεταξύ διαφορετικών προκηρύξεων. Λάβετε υπόψη σας ότι το μηχανογραφικό του ΑΣΕΠ θα παρουσιάζει νεκρά διαστήματα λόγου φόρτου υποβολής αιτήσεων.

Σημειώστε ότι η δημιουργία σωστού μητρώου είναι το «Α και το Ω» της επιτυχημένης υποψηφιότητας, γίνεται μία φορά και χρησιμοποιείται – με μικρές διαφοροποιήσεις – σε όλους τους διαγωνισμούς.

Επικοινωνήστε τώρα στα τηλέφωνα: 211- 9555051211-9555055211- 9555050, 211-9555022, 2119555023, 2119555025 ή στείλτε e-mail στο: [email protected]

Πηγή: https://workenter.gr/
Σχολιάστε