OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Με τι καιρό θα μας αποχαιρετίσει το 2020

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες στα δυτικά και σταδιακά στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν βαθμιαία τοπικές βροχές.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, που τις μεσημβρινές ώρες από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα ενταθούν και κυρίως στη Θράκη πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά, όμως στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν και μέχρι τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Άνεμοι: Νότιοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι τις βραδινές ώρες στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στις νοτιότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΜΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις προμεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες. Άνεμοι: Νότιοι 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρα σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice