Ατέλειωτο ξύλο στην τουρκική Βουλή – Μπουνιές μεταξύ βουλευτών εξαιτίας κριτικής στον ψευτοσουλτάνο

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε το τουρκικό κοινοβούλιο, καθώς βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ και της αντιπολίτευσης πιάστηκαν στα χέρια.

Σε ρινγκ μετατράπηκε για μία ακόμη φορά το τουρκικό κοινοβούλιο με βουλευτή του κυβέρνωντος κόμματος ΑΚΡ να βγαίνει εκτός εαυτού και να γρονθοκοπεί συνάδελφό του της αντιπολίτευσης που κατέληξε στο νοσοκομείο.

Αφορμή στάθηκαν οι κατηγορίες του τελευταίου προς τον ψευτοσουλτάνο, ότι στο παρελθόν ασκούσε φιλοκουρδική πολιτική και είχε έρθει σε συμφωνία με τον Οτσαλάν.

«Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε συμφωνήσει με το ΡΚΚ, όπως και με τον Οτσαλάν και είχε δώσει εντολές στους νομάρχες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες στρατιώτες μας. Αυτό δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί», τόνισε ο βουλευτής.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή των βουλευτών της συμπολίτευσης, ακολούθησε το πανδαιμόνιο και η κρατική τηλεόραση διέκοψε την μετάδοση της συνεδρίασης του κοινοβουλίου. Κυκλοφόρησαν ωστόσο φωτογραφίες που δείχνουν στιγμιότυπα με τους βουλευτές να έχουν πιαστεί στα χέρια.
Σχολιάστε