OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τουρκία: Η οικονομία καταρρέει και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εμπαίζουν τον κόσμο, προτείνοντας κεφτέδες χωρίς κιμά!

Ο ψευτοσουλτάνος έχει… απάντηση στην οικονομική εξαθλίωση της χώρας

Θέμα έγινε από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης στην Τουρκία η παρουσίαση από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ συνταγών για κεφτεδάκια χωρίς κρέας, μόνο με ψωμί, θέλοντας να καταδείξουν το πρόβλημα, της ακρίβειας, της φτώχειας και της ανεργίας που επικρατεί στη χώρα, ενώ οι μισθοί καταρρέουν.

Σε μια περίοδο που οι τιμές του κρέατος και του κιμά, στην Τουρκία, είναι υψηλές, σε αντίθεση με τους μισθούς των εργαζομένων, το φιλοκυβερνητικό κανάλι ATV, μετέδωσε μια «περίεργη» όπως χαρακτηρίστηκε εκπομπή με συνταγή για σπιτικούς κεφτέδες χωρίς κιμά.

«Μια σημαντική συνταγή στο ATV. Αν δεν μπορείτε να αγοράσετε κρέας, μην ανησυχείτε ότι δεν μπορείτε να φάτε κεφτέδες», έλεγαν στην εκπομπή.

Η εκπομπή έγινε θέμα συζήτησης στα social media, της γειτονικής χώρας. Όπως αναφέρουν τα tourkikanea, o Ατιλαν Σερτέλ, βουλευτής Σμύρνης του κόμματος CHP, σε δήλωσή του, ανέφερε πως στη Γερμανία με τον κατώτατο μισθό μπορεί κάποιος και αγοράζει 204 κιλά κρέας ενώ στην Τουρκία με τον κατώτατο μισθό μπορεί να αγοράσει μόνο 36 κιλά κρέας.

Ο εκπρόσωπος του CHP Φαΐκ Οζτράκ δε, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Στα φιλικά προς το παλάτι τηλεοπτικά δίκτυα άρχισαν να δείχνουν συνταγές με κεφτεδάκια δίχως κρέας. Απομακρυνθήκατε τόσο πολύ από τον λαό;».

Σχετικά Άρθρα

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice

Αμείωτοι οι ισραηλινοί σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα

otavoice

Πέθανε ο πατριώτης και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

otavoice