Μόνο οι εξωγήινοι δεν ήρθαν! Οργίαζαν τα τουρκικά ΜΜΕ για το «Καλλιστώ»

Φωτιά πήρε η μονταζιέρα – Στο φουλ η τουρκική προπαγάνδα – Τα τουρκικά ΜΜΕ «βύθισαν» το «Καλλιστώ»

Η φαντασία των Τούρκων αν μη τι άλλο μπορεί να τους δώσει μέχρι και Όσκαρ, αν σκεφτούν ποτέ να γράψουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Τα τουρκικά ΜΜΕ δεν έκρυψαν τη χαρά τους για το ατύχημα με το ελληνικό ναρκοθηρευτικό στ’ ανοιχτά του Πειραιά, ενώ δεν έλειψαν και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το «Καλλιστώ» βυθίστηκε μετά τη σύγκρουση με το φορτηγό πλοίο!

«Ελληνικό πολεμικό πλοίο βυθίστηκε», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της Millyet που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις το ελληνικό πολεμικό πλοίο «Καλλιστώ», που συγκρούστηκε με ένα φορτηγό πλοίο στον κόλπο του Σαρωνικού κοντά στην Αθήνα, βυθίστηκε στο Αιγαίο σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση».

Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και η Sabah. «Σοκ για την Ελλάδα» ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας στην ιστοσελίδα της υπογραμμίζοντας ότι «τα ελληνικά κανάλια έδειξαν λεπτό προς λεπτό το συμβάν και όλοι περίμεναν τη βύθιση του πλοίου».

Και αυτά ενώ η Yeni Safak που πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν έχει επιτεθεί στην Ελλάδα να αναφέρει άκρως προκλητικά: «Θλιβερή η κατάσταση του ελληνικού ναυτικού». «Το ελληνικό ναρκοθηρευτικό τύπου Μ-63 «Καλλιστώ», συγκρούστηκε με ένα φορτηγό πλοίο που μετέφερε κοντέινερ έξω από το λιμάνι του Πειραιά και κόπηκε στα δυο. Η κατάρρευση του πλοίου δείχνει την αδυναμία του ελληνικού ναυτικού», επισημαινόταν στο ρεπορτάζ.

 

 
Σχολιάστε