OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κατεχόμενα: Αναλαμβάνει καθήκοντα διχοτόμησης ο Τατάρ

«Παρών» στην «τελετή ορκωμοσίας» ο Οκτάι

Μετά τη «νίκη» του, την περασμένη εβδομάδα, στις «εκλογές» στο ψευδοκράτος, ο Ερσίν Τατάρ ετοιμάζεται να αναλάβει, σήμερα τα καθήκοντά του.

Στην «τελετή ορκομωσίας», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τα κατεχόμενα, αναμένεται να παραστεί ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι, προκειμένου να συγχαρεί τον άνθρωπο που θα διχοτομήσει την Κύπρο και να ανταλλάξουν απόψεις για τις σχέσεις Τουρκίας – ψευδοκράτους για περιφερειακά ζητήματα.

Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμα τις προκλητικές δηλώσεις του περί άλλων μοντέλων λύσης εκτός από την ομοσπονδία, για το Κυπριακό. Όπως άλλωστε είχε πει: «Υπάρχουν δυσκολίες σε σχέση με το σημείο που είχαν φτάσει τα πράγματα στο Κραν Μοντάνα και πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει από τότε».

«Δεν γίνεται να συζητείται μόνο η ομοσπονδία, πρέπει να έρθουν στο τραπέζι και εναλλακτικές. Εδώ και 50 χρόνια συνομιλιών, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να παρακαθίσουμε σε συνομιλίες με όρους και προϋποθέσεις» είπε σε σε συνέντευξή στη Haber Kibris ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων.

Σχετικά Άρθρα

Πέπλο αφρικανικής σκόνης «πνίγει» τη χώρα

otavoice

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα -Ανελέητο σφυροκόπημα

otavoice

Καθαρίζει η ατμόσφαιρα από το βράδυ και τα δυτικά

otavoice

Ευρωεκλογές-Επιστολική ψήφος: Στις 121.000 εγγραφές – Βήμα βήμα η διαδικασία διαλογής

otavoice

Εμπραχίμ Ραΐσι: Ισραηλινή επίθεση σε ιρανικό έδαφος θα σβήσει το «σιωνιστικό καθεστώς»

otavoice

Κουτσούμπας από Μόντρεαλ: Δυνατό ΚΚΕ στην Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού

otavoice