OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Επελαύνει η κακοκαιρία: Προβλήματα στην Αττική – Πλημμύρες σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Χαλκιδική

Πάνω από 125 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και κοπές δένδρων στην Αττική έχει δεχθεί έως αυτήν την ώρα το κέντρο της Πυροσβεστικής, ενώ οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές μετατράπηκαν σε ποτάμια από την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε το λεκανοπέδιο τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι περιοχές που παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία, το Αιγάλεω, το Περιστέρι και το Μοσχάτο, όπου οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων παρουσιάζουν αυξητική τάση, καθώς ανοίγουν τα καταστήματα, πολλά από τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα βρίσκουν πλημμυρισμένα.

Αυξημένη κίνηση επικρατεί μέχρι αυτήν την ώρα και στους δρόμους, ενώ νωρίτερα το πρόβλημα ήταν πιο έντονο στην Ιερά Οδό και στην οδό Πειραιώς.

Αττική: Καταστροφές στο Νέο Ηράκλειο

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ένταση της βροχής ήταν πολύ μεγάλη τα ξημερώματα ενώ οι κεραυνοί έκαναν τη νύχτα μέρα στο λεκανοπέδιο. Από την κακοκαιρία δεν έλειψαν οι καταστροφές και οι ζημιές. Στο Νέο Ηράκλειο δέντρα έσπασαν και έπεσαν στη μέση του δρόμου επί της Μαρίνου Αντύπα ενώ ζημιές υπέστησαν και καταστήματα, καθώς ξηλώθηκαν τέντες κι έσπασαν ταμπέλες.

Δείτε τα βίντεο του enikos.gr

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Κέρκυρα – Πλημμύρισαν δρόμοι και πλατείες

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από τη Δευτέρα το βράδυ το Ιόνιο. Στην Κέρκυρα σημειώθηκαν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα. Η ισχυρή βροχή μετέτρεψε δρόμους και πλατείες σε λίμνες μέσα σε μερικά λεπτά, σύμφωνα με το corfutvnews.gr.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Forecast Weather Greece:

Κεφαλονιά: Δέκα λεπτά δυνατής μπόρας μετέτρεψε το Αργοστόλι πάλι σε «Βενετία»

Η βραδινή βροχή πλημμύρισε για μία ακόμη φορά την παραλιακή στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά, από την Alpha Bank έως τον οίκο ευγηρίας. Tης βροχής είχε προηγηθεί καταιγίδα με κεραυνούς.

Σχετικά Άρθρα

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice

Αρχίζει αύριο 25/4 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

otavoice

Ερυθρός Σταυρός: Ανέφικτη η εκκένωση της Ράφα υπό τις παρούσες συνθήκες

otavoice

ΗΠΑ: Η Γερουσία αναγκάζει το TikTok να κόψει τους δεσμούς του με την Κίνα

otavoice

24 Απριλίου: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων (video)

otavoice

Ρωσία: Πυρκαγκά σε ενεργειακές εγκαταστάσεις μετά από ουκρανική επίθεση με drones

otavoice