Έδωσαν χρώμα στις Σέρρες οι «κυρίες» της Αυτοκίνησης!

55 απαστράπτουσες κυρίες της Αυτοκίνησης έδωσαν το παρών στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το Σαββατοκύριακο 17-18/10/20.

Από το απόγευμα της Παρασκευής (16/10) άρχισε να ομορφαίνει η πόλη των Σερρών με την παρουσία των κοσμημάτων που είναι διακοσμημένα με ότι περισσότερο εξελιγμένο έχουν να παρουσιάσουν οι ηγέτιδες αυτοκινητοβιομηχανίες στην ταχύτητα των αυτοκινήτων.

Ferrari – Mclaren -Lamborghini- Audi R8 -Porsche- Nissan GTR- Toyota SUPRA- Mercedes AMG GT COUPE έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Δυστυχώς ο Covid 19 επέτρεψε μόνο 231 άτομα, όσα επιτρέπονται στον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου να απολαύσουν τους ήχους των θηριωδών κινητήρων και να δουν τον τρόπο με τον οποίον κινούνται τα πανέμορφα αυτά οχήματα. Σαφώς και τα προηγούμενα χρόνια το Αυτοκινητοδρόμιο φιλοξένησε και 15-20 αγωνιστικές εκδόσεις των προαναφερομένων οχημάτων τα οποία κινούνται 10+δλ ανά γύρο ταχύτερα από τις εργοστασιακές εκδόσεις! Απλώς θα αναφέρουμε για το Σαββατοκύριακο που πέρασε τα 1.21΄΄ ανά γύρο που χρειαζόταν το ταχύτερο όλων Porsche GT4 και το 262 χλμ/ώρα που έφτανε το Nissan GTR στο τέλος της ευθείας πριν τα φρένα για την Κ1.

Αυτά τα νούμερα προφανώς είναι αποτρεπτικά για τα οχήματα που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται ως επί το πλείστον στις «αυλές» των Μεγάρων και της Τρίπολης.

Η ευχάριστη έκπληξη ήταν οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οι οποίοι έδωσαν το παρών με το όχημα το οποίο κατασκεύασαν εξ ολοκλήρου αφού επενέβησαν ακόμη και στον κινητήρα λόγω των απαιτήσεων της διοργάνωσης του θεσμού και με το οποίο πέτυχαν παγκόσμιες διακρίσεις. Όπως έχουμε ήδη Έλληνες στις Αγωνιστικές ομάδες Ferrari και Renault για να εξελίξουν τα οχήματα στην υψηλότερη βαθμίδα αγώνων της Αυτοκίνησης που είναι η F1 μακάρι τους σημερινούς φοιτητές να τους δούμε να πλαισιώνουν όλες τις ομάδες που δημιουργούν τα ταχύτερα οχήματα στον πλανήτη.

Ακούστε τι ετοιμάζουν και τι μας είπαν:

Περδικίδης Βασίλειος
Σχολιάστε