Εφιάλτης δίχως τέλος: Νεκρό βρέφος στα Πολιτικά – Τρεις νεκροί από την «Θάλεια»

Τραγικές οι εξελίξεις στην Εύβοια, που πλήττεται από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Πρόκειται για ένα βρέφος και δύο ηλικιωμένους ανθρώπους. Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Εύβοιας. Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα Πολιτικά, Νεροτριβιά κα Ψαχνά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, δρόμοι έχουν κοπεί στα δυο και σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

Δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Πολιτικά, όπως μετέφερε ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς και επιβεβαιώνει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, οικογένειες με μικρά παιδιά εγκλωβίστηκαν σε διαφορετικά σημεία των περιοχών με την πυροσβεστική να δίνει μάχη όλη τη νύχτα προκειμένου να μεταφέρει τους εγκλωβισμένους σε ασφαλή σημεία. Σε αρκετά σημεία το ύψος του νερό έφτασε το 1,5 μέτρο καθιστώντας την κατάσταση κρίσιμη. Ένα όχημα της αστυνομίας, στην προσπάθεια του να μεταφέρει κάποιους από τους εγκλωβισμένους από τα Πολιτικά στα Ψαχνά, εξετράπη της πορείας του ενώ ο χείμαρρος δεν άφηνε τα υπόλοιπα οχήματα να πλησιάσουν ώστε να βοηθήσουν στην διάσωση. Στο σημείο έσπευσε γερανός ώστε να απεγκλωβίσει το όχημα και εν συνεχεία οι άνθρωποι να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Μέχρι και αυτήν την ώρα η κατάσταση συνεχίζει να είναι εκτός ελέγχου στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.
Σχολιάστε