Το 1.16 σας δείχνει τον δρόμο… ακολουθείστε τον!

Έχουμε τονίσει το άριστο έργο που γίνεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών τα τελευταία χρόνια και επετεύχθη η αναβάθμιση του χώρου.
Δεν πέρασαν ούτε πέντε χρόνια από τότε που όταν αυτοκίνητο κινούνταν κάτω από το 1.35 στην πίστα το θαυμάζαμε.
Η προπόνηση των οδηγών ,η εξέλιξη των αυτοκινήτων , η ευγενής άμιλλα έφεραν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών » τέρατα » που θαυμάζαμε μόνο στα ανεπτυγμένα Ευρωπαϊκά κράτη και οι χρόνοι το 2019 έπεσαν στο 1.16+
Σαφώς και δεν αναφέρομαι σε πρωτότυπα μονοθέσια (Formula)που διαλύουν τον συναγωνισμό αλλά σε οχήματα δρόμου. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποια στιγμή πρέπει να αναφερθούμε εκτενώς στον Γλυφαδιώτη   Γιώργο Παπαμιχάλη για το τεράστιο έργο που κάνει στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με τα μονοθέσια.
Οι ταχύτεροι χρόνοι ήρθαν γιατί ήρθαν καλύτεροι διοργανωτές  που έφεραν ιδανικότερα αυτοκίνητα.Πλέον το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών πρέπει να ξεφύγει οριστικά από την Ελληνική μιζέρια και να δει κατάματα τους ανταγωνιστές του στην Ε.Ε.
Τα όπλα του, μοναδικά, ο καιρός και το κόστος χρήσης πίστας. Δεν υπάρχει πουθενά στην Ε.Ε η ηλιοφάνεια των Σερρών ούτε η τιμή των 4.500-5000 ευρώ το διήμερο όταν το Ιstandul Park στην Κωνσταντινούπολη στοιχίζει 15.000 ημερησίως.
Περιμένουμε να δούμε άτομα του χώρου που έχουν τις γνώσεις και τις επαφές να  εκπροσωπούν το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις , είτε λέγονται εκθέσεις Αυτοκινήτου, είτε αγωνιστικές διοργανώσεις στις Ευρωπαϊκές πίστες για να προβάλουν την υπεροχή του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, να ανέβει το επίπεδο των αγωνιζομένων και εμμέσως  των επισκεπτών στην πόλη.
Περδικίδης ΒασίλειοςΣχολιάστε