OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο Γ.Γ. Εμπορίας και Προστασίας του Καταναλωτή Π. Σταμπουλίδης στις Σέρρες

Αποφασισμένος για την πάταξη του παρ εμπορίου εμφανίστηκε στις Σέρρες ο Γ.Γ Παναγιώτης Σταμπουλίδης με μέτρα που στοχεύουν στην ανάπτυξη του υγιούς εμπορίου.
Αφού άκουσε τις τοποθετήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Σπυρόπουλου του προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Μέγκλα του εκπροσώπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και των υπηρεσιών της Εμπορίας και Προστασίας του καταναλωτή απάντησε στις ερωτήσεις και έδωσε το στίγμα της πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες δεκαετίες με το παρ εμπόριο και το λαθρεμπόριο.
Απορριμματοφόρο θα συνοδεύει πλέον τις διωκτικές αρχές για την άμεση καταστροφή των κατασχεθέντων και δεν θα μπαίνουν σε διαδικασία δημοπρασίας με την γνωστή τακτική που διοχετευόταν μέχρι πρόσφατα πάλι στην αγορά. Στην ερώτηση δε που δέχθηκε αν είναι δυνατόν να διοχετεύονται τα κατασχεθέντα σε κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη απάντησε ότι η άποψή του και η πρότασή του θα είναι αρνητική γιατί είναι αγνώστου ποιότητας,προελεύσεως και υπάρχουν ήδη  καταγγελίες για αλλεργίες.
Στο τέλος ενημέρωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες ότι μεσω ΑΣΕΠ θα στελεχωθούν οι υπηρεσίες με άτομα που θα εξειδικευθούν στο αντικείμενο.
Περδικίδης Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice

Αρχίζει αύριο 25/4 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

otavoice

Ερυθρός Σταυρός: Ανέφικτη η εκκένωση της Ράφα υπό τις παρούσες συνθήκες

otavoice