Χαίρε θράσος απύθμενο! Με «Μακεδονία» τα μπλουζάκια των παικτών της Εθνικής βόλεϊ των Σκοπίων

Με το «Μακεδονία», τα ρούχα της εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών των Σκοπίων στο promo βίντεο της διοργάνωσης και στις προπονήσεις.

Μέρα με τη μέρα εμφανίζονται τα αποτελέσματα της κατάπτυστης Συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας και εκτιμάται πως το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα, καθώς οι παραβάσεις από την πλευρά των Σκοπιανών είναι πολλές!

Οι Σκοπιανοί χρησιμοποίησαν ξανά ύπουλους τρόπους για να περάσουν τα «θέλω» τους στην τελική φάση του Ευρωβόλεϊ.  Καθώς η ομοσπονδία τους προμοτάρει το γεγονός αυτό με τη συμμετοχή της ομάδας, ετοίμασε ένα βίντεο με πλάνα από την προετοιμασία των παικτών.

Στο βίντεο όμως οι προπονητικές εμφανίσεις των αθλητών, αναγράφουν «Volleyball Team Macedonia», δηλαδή «Ομάδα βόλεϊ της Μακεδονίας»!

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα volleyplanet.gr στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τις προπονήσεις της ομάδας, οι φανέλες των παικτών δεν αναγράφουν «Βόρεια Μακεδονία», αλλά «Μακεδονία». Το ίδιο συνέβη και με το επίσημο διαφημιστικό σποτ των ομάδων που δημοσιεύτηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV).

Το χειρότερο είναι πως το σποτ δημοσιεύτηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ, με τίτλο «Macedonia players ‘living the EuroVolley dream’», δηλαδή «Οι παίχτες της Μακεδονίας ζουν το όνειρο του Eurovolley».

Και να ήταν όμως μόνο αυτό… Το όνομα της επίσημη σελίδας της Ομοσπονδίας Βόλεϊ των Σκοπίων στο Facebook, είναι το «Ομοσπονδία Βόλεϊ της Μακεδονίας». Κοινώς η μία πρόκληση μετά την άλλη!

Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η στάση που θα κρατήσει η νέα κυβέρνηση μπροστά σε αυτή την επαίσχυντη, κίνηση των Σκοπίων οι οποίοι αποδεικνύουν με κάθε τρόπο τις βλέψεις που έχουν…

 
Σχολιάστε