OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Παραιτήθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης

Παραιτήσεων συνέχεια με την επόμενη  παραίτηση από τη θέση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας του  Γιάννη Ταφύλλη, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη . Στην παραίτηση του σημειώνει  μεταξύ άλλων σε επιστολή του ότι διευκολύνει, με αυτό τον τρόπο, το έργο του υπουργού.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι ο κ. Ταφύλλης υπογραμμίζει ότι αναμένει στο γραφείο του τον νέο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος του έχει ανακοινωθεί προκειμένου να τον ενημερώσει για τα καθήκοντά του.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σημειώνει ότι εάν ο νέος υπουργός κρίνει σε οποιαδήποτε περίπτωση ότι η εμπειρία του μπορεί να προσφέρει στο κοινό καλό, είναι πρόθυμος να διαθέσει αυτή την εμπειρία.

Να θυμίσουμε  ότι ο κ. Ταφύλλης  κατέλαβε τη θέση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας μετά την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι, έχοντας ως αποστολή να διαμορφώσει και να επεξεργαστεί την Εθνική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, την οποία και ολοκλήρωσε. Ωστόσο, το σχέδιο νόμου το οποίο δόθηκε για διαβούλευση, δεν ψηφίστηκε στη Βουλή λόγω των εθνικών εκλογών.

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice