Γεν. Γραμ. ΠΠ Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Χαλκιδική επιστρέφει στην κανονικότητα, επιβάλλεται να μιλάμε λίγο και να δουλεύουμε πολύ»

Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε από τη Χαλακιδική ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς θέλοντας να τονώσει το ηθικό των κατοίκων, αλλά και να δείξει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ο κόσμος μπορεί με ασφάλεια να συνεχίσει τις καλοκαιρινές  διακοπές του, σε ένα από τα ομορφόερα τουριστικά θέρετρα της χώρας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό μιας και δημιουργήθηκε τις πρώτες ώρες -κακώς- με υπερβολικά σχόλια κλίμα εγκατάλειψης από τη Χαλκιδική, που θα μπορούσε να δημιουργήσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην τοπική οικονομία. Η αποκατάσταση των ζημιών όπως μας ενημέρωσε προχωρά με αντατικούς ρυθμούς κια η κανονικότητα στην περιοχή επιστρέφει με γρήγορρους ρυθμούς για να μην επηρεαστεί η τουριστική σεζόν.

Συγκεκριμένα από το δημαρχείο των Μουδανιών σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Η Χαλκιδική με ασφάλεια επιστρεφει στην κανονικότητα της. Η σκεψη μας και η προσευχή μας παραμένει για τις οικογένειες των 7 συνανθρώπων μας που τοσο αναπάντεχα έφυγαν. 
Η καθημερινή προσπάθεια για την προστασία του πολίτη δεν μπορεί να είναι βάρδια, είναι καθημερινό στοίχημα ζωής, είναι στοίχημα ευθύνης, και επιβάλλεται από όλους να μιλάμε λίγο και να δουλεύουμε πολύ…»

 
Σχολιάστε