OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

«Φασισταριό» και ο Μακεδονικός Σύλλογος Μονάχου για τον Κοτζιά

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, κατά την παρουσία του σε εκδήλωση με θέμα την εξωτερική πολιτική και τη Συμφωνία των Πρεσπών στο Μόναχο με Έλληνες της Γερμανίας.

“Βούλωστο εσύ χουντικέ” κραύγαζε έχοντας χάσει κάθε έλεγχο ο αρχιτέκτονας των Πρεσπών.

Η εκδήλωση έγινε σε μία από τις μικρότερες αίθουσες του ξενοδοχείου Eden Wolf με έντονη παρουσία οπαδών του Σύριζα και ξεκίνησε χθες Κυριακή 12.05.2019 ώρα 5μμ, ενώ ολοκληρώθηκε μετά από 3,5 περίπου ώρες.

Σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων έδωσε το παρόν εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του με τη Συμφωνία των Πρεσπών και θέτοντας αρκετά ερωτήματα στον υπουργό, πολλά από τα οποία δυστυχώς δεν απαντήθηκαν.

Κατά το τέλος των ερωτήσεων και ειδικότερα στην ερώτηση σχετικά με τη μήνυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων – ΠΟΣΠΜ και άλλων φορέων κατά του κ. Κοτζιά για εσχάτη προδοσία, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον υπουργό να χάνει παντελώς την ψυχραιμία του, να αποκαλεί ακροδεξιούς, φασίστες και χουντικούς τα παρευρισκόμενα μέλη του ΔΣ και τελικά να διατάσσει την απομάκρυνσή τους από την αίθουσα.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απαξιωτικές για μία διάλεξη διαλόγου. Κάτω από απειλές, γιουχαρίσματα και σπρωξίματα από παρευρισκόμενους οπαδούς του Σύριζα τα μέλη του ΔΣ «πετάχτηκαν» με την κυριολεξία της λέξεως έξω από την αίθουσα.

Δυστυχώς η πάγια τακτική του κυβερνώντος κόμματος της «αλαζονικής φασιστοποίησης» όλων των διαφωνούντων επιβεβαιώθηκε χθες για ακόμα μια φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.


Σύλλογος Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων

Σχετικά Άρθρα

Α. Γκουτέρες: Η Μέση Ανατολή στο «χείλος του γκρεμού»- Η Γάζα μια «ανθρώπινη κόλαση»

otavoice

Το «παζάρι» Ισραήλ με ΗΠΑ – «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα ως αντάλλαγμα περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

otavoice

Σεισμός 5,6 βαθμών Ρίχτερ στην Τουρκία- Αναφορές για υλικές ζημιές

otavoice

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που απέρριψε καταγγελία για υπουργούς

otavoice

Βρυξέλλες: Ικανοποίηση στην Αθήνα για τα συμπεράσματα στις ευρωτουρκικές σχέσεις

otavoice

Μικροπλαστικά: Ανιχνεύθηκαν στον εγκέφαλο και στις πέτρες της χολής

otavoice