Έριξαν κλήση στην Πτολεμαΐδα γιατί έπαιζε στο ραδιόφωνο Μακεδονία Ξακουστή

 

Κράτος σε πανικό προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκφοβίσει πολίτες που αντιδρούν στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Αφού τον συνέλαβαν αναίτια πριν ένα μήνα , χθες του έριξαν και κλίση. Πρόκειται για τον διαχειριστή της διαδικτυακής ομάδας Πτολεμαίοι Μακεδόνες  κ. Γιάννη Ξανθόπουλο που φαίνεται να έχει στοχοποιηθεί από τις αρχής με εντολές της πολιτικής ηγεσίας. Με μία κλήση, πρόστιμο 120 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες «πλήρωσε»  γιατί στο αυτοκίνητο του  έπαιζε σε μεγάλη ένταση το «Μακεδονία Ξακουστή» στη χθεσινή συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα κατά την διαμαρτυρία σε εκδήλωση ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook των «Πτολεμαίων Μακεδόνων»,  η τροχαία έγραψε βεβαίωση παράβασης σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που έπαιζε από τα ηχεία το «Μακεδονία ξακουστή» και το εμβατήριο του «Παύλου Μελά». Το γεγονός έχει προκαλέσει οργή και αλγεινή εντύπωση στο πανελλήνιο.Αυτά δεν γίνονταν ούτε στα πιο αυταρχικά καθεστώτα τύπου Πινοσέτ και Χότζα.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος  στην ανάρτηση του ανέφερε:

Το πρώτο αυτοκίνητο που του βεβαιώνεται παράβαση γιατί από τα ηχεία έπαιζε το Μακεδονία Ξακουστή και το Εμβατήριο του Παύλου Μελά (μου αφαιρέθηκε και το δίπλωμα για 30 μέρες)
Το καθεστώς που μας κυβερνά πνέει τα λοίσθια!!!
Σχολιάστε