Αυτή διεκδικεί να μπει στην ευρωβουλή-Στα χνάρια της μαμάς Άννας (ΒΙΝΤΕΟ)

Απορίας άξιο είναι με ποια αξιοκρατικά κριτήρια επιλέχθηκε η συγκεκριμένη για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Εμφανώς ανεπαρκής όπως δείχνει και η συνέντευξη που παραχώρησε στην πρόσφατη επίσκεψη της στην Καστοριά. Αδυνατεί να απαντήσει στα ερωτήματα του δημοσιογράφου ψελλίζοντας ασυναρτησίες γιατί προφανώς ακολουθεί άλλη γραμμή από την εθνική γραμμή και προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει ευθέως. Δεν έχει ούτε την ευελιξία να δώσει έστω μια τυπική απάντηση.Βλέπετε είναι κόρη της μαμάς της …της κρατικοδίαιτης Άννας που κάποτε μέχρι και φρουρά της είχαν να της κάνει τα ψώνια στο super market . Να πούμε για την ουσία ότι δεν δίνει σαφή απάντηση για το θέμα περιττό και αντιληπτό.

,

Δεν ανήκω λέει σε κανένα ευρωπαικό κόμμα , δηλαδή η Νέα Δημοκρατία που είναι μέλος του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος και αυτή είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι κατά συνέπεια και μέλος του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος? Εκτός και αν μας λέει πλαγίως η κόρη Παναγιωταρέα ότι δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και έχει δική της πολιτική στέγη ( από τα χρόνια της μαμάς) …. Να χαίρεστε τις επιλογές σας στην Πειραιώς, να μας υποδείξετε τους φωστήρες που συγκρότησαν το ευρωψηφοδέλτιο.Κάποιοι την έκριναν ικανή να εκπροσωπήσει την χώρα στο ευρωκοινοβούλιο και να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα.

Τουλάχιστον όσοι ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία ας επιλέξουν κάποιο χριστιανό και σοβαρό άνθρωπο…. μην πέσετε με τα μούτρα στα παρατράγουδα της διαπλοκής.
Σχολιάστε