OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Συνελήφθη η γιαγιά που «απειλούσε» τη δημοκρατία τους!

Σας κάνει εντύπωση που οι πρόθυμοι της Κατεχάκη συνέλαβαν την 90χρονη γιαγιά που έπλεκε μάλλινα παπουτσάκια; Εδώ οι ίδιοι μπουζούριαζαν όσους κρατούσαν γαλανόλευκες στη Θεσσαλονίκη. Θυμάστε προληπτικές προσαγωγές… Όταν δεν σέβεσαι το εθνικό σύμβολο και την Ιστορία σου θα σεβαστείς τα ροζιασμένα χέρια μιας  χαροκαμένης γιαγιάς;

Για την ιστορία τα γεγονότα εξελίχθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη όταν αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε μία υπερήλικη γυναίκα επειδή πουλούσε, χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια (μάλλινα παντοφλάκια για το σπίτι που πλέκουν οι Πόντιες).

Η 90χρονη που ζει με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο στην λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που φτιάχνει η ίδια.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά επειδή δεν είχε άδεια.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν δικοί της άνθρωποι, την είχαν αφήσει χωρίς φαγητό και νερό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά Άρθρα

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice

S&P Global: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του Ισραήλ λόγω «γεωπολιτικών κινδύνων»

otavoice