Ο δημοσιοσχετίστας Αρχηγός ΓΕΣ απέβαλε τον αλεξιπτωτιστή για το Μακεδονία Ξακουστή

Αίσχος. Ο δημοσιοσχετίστας ΑΓΕΣ Καμπάς  επέβαλε  βαριά ποινή στον αλεξιπτωτιστή, Ε.Μπούχλη, που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» και το ερώτημα πλέον είναι ποιος θα υπερασπίσει την χώρα από τον οποιοδήποτε εχθρό εξ Ανατολών ή από το Βορρά. Είναι  μια επιχείρηση μείωσης του ηθικού του στρατεύματος από ένα στρατιωτικό ταυτισμένο με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργεί στα χρόνια της σημερινής κυβέρνησης σαν κομματικός κομισάριος.

Συγκεκριμένα, με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Παράλληλα, το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα από την πλευρά της διοίκησης.

 

Αποτελεί ντροπή και όνειδος για τον «Ρόμελ» των δημοσίων σχέσεων και των εκδηλώσεων Wi Fi αυτό που έχει συμβεί!Ποιός είναι ο στρατηγός Καμπάς , είναι ο Διοικητής του Δ Σώματος την περίοδο που αιχμαλωτίστηκαν στον Έβρο οι δυο έλληνες αξιωματικοί. Αντί να αποστρατευτεί προήχθει σε Αρχηγό του Επιτελείου Στρατού. Ποιός θα πολεμήσει Ναύαρχε Αποστολάκη τον Τούρκο ή τον Σκοπιανό … ο «στρατηγός Καμπάς» που βλέπει εχθρό και γίνεται καπνός?
Σχολιάστε