OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Καθηγητής Μπίντας: «Τεράστια ανακάλυψη παγκοσμίως η αποκρυπτογράφηση του Δίσκου της Φαιστού από τον Αστέριο Τσίντσιφο»

Μια σημαντική συνέντευξη στην  κάμερα του OTAVOICE και στον Βασίλη Περδικίδη έδωσαν ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Νίς κ. Αθανάσιος Μπίντας και ο γνωστός νομισματολόγος ερευνητής και συγγραφέας Αστέριος Τσίντσιφος.

Όπως είχε σε αποκλειστικότητα παρουσιάσει το OTAVOICE ο Αστέριος Τσίντσιφος είναι έτοιμος να δημοσιοποιήσει στην παγκόσμια κοινότητα την εργασία του με την οποία έσπασε το μυστικό που κρύβει ο Δίσκος της Φαιστού. Πρόκειται όπως λέει και στην κάμερα του Βασίλη Περδικίδη, ο ομότιμος καθηγητής Αθανάσιος Μπίντας για μια κορυφαία ανακάλυψη που θα ταράξει τα νερά της επιστημονικής κοινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Χαριτολογώντας λέω στον κύριο Τσίντσιφο δεν έχεις ούτε εσύ  συνειδητοποιήσεις το μέγεθος της ανακάλυψης που έκανες». Ο καθηγητής αναφέρει ότι έχει έρθει σε επαφή με το παγκόσμιας εμβέλειας Πανεπιστήμιο του ΜΙΤ στις ΗΠΑ και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την μελέτη του Έλληνα νομισματολόγου. Κάτι που δεκάδες σημαντικοί επιστήμονες γλωσσολόγοι δεν κατάφεραν, ο Αστέριος Τσίντσιφος είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να διαβάσει τον Δίσκο της Φαιστού σπάζοντας τον κώδικα των συμβολισμών του.

Ο ομότιμος καθηγητής κ.Θανάσης Μπίντας μας ανέφερε ότι «τόσα χρόνια δεν μπορούσαν ειδικοί γλωσσολόγοι να μπουν στην έννοια του Δίσκου της Φαιστού γιατί αυτό για να γίνει χρειαζόταν ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑ και κυρίως ΑΡΧΑΙΟΣΥΜΒΟΛΙΚΗ των αρχαίων κάτι που συνδυάζει ο κ.Αστέριος Ταίντσιφος».

Ο γλωσσολόγος δρ. Γκάρεθ Όουενς, είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο του 2018 πως «μετά από 10 χρόνια ερευνών η ερμηνεία του Δίσκου της Φαιστού έχει ξεπεράσει το 50%».

Οι γνώσεις του κ.Τσίντσιφου στην Αρχαιοσυμβολική του επέτρεψαν εντός 24ωρου με κάποια αριθμητικά ερεθίσματα που θα ανακοινώσει ο ίδιος στην παρουσίαση, να σπάσει τον κώδικα του Δίσκου και να διαβάσει τον ΥΜΝΟ εντός 3 ημερών.

«Οι θρησκευτικές αυτές επιγραφές εντοπίστηκαν και με τάματα, συνεπώς οι μινωικές λέξεις που ήταν με τα μινωικά τάματα έχουν σχέση και με τη θρησκεία και με την υγεία» ανέφερε ο δρ Οουενς και επειδή ακούσαμε τον ΥΜΝΟ ολοκληρωμένο από τον κ.Τσίντσιφο όντως πρόκειται για επίκληση σε Θεότητα.

Ο δρ Οουενς ανέφερε πέρυσι τον Φεβρουάριο, όταν επί τόσα χρόνια ερευνών έφτασαν στο 50%, ότι «η ανάγνωση του Δίσκου είναι η καλύτερη δυνατή που υπάρχει τα τελευταία 110 χρόνια ή τους τελευταίους 37 αιώνες που κάποιος ή κάποια διάβασε τον Δίσκο στην Κρήτη ίσως για τελευταία φορά, 500 χρόνια πριν τον Τρωικό Πόλεμο» είπε επίσης ότι «γλωσσολογικές ενδείξεις ότι σημαίνουν κάτι» μα το θέμα δεν ήταν γλωσσολογικό αλλά σηματολογικό!

Η ερμηνεία του κ.Τσίντσιφου θεωρείται ολοκληρωμένη και ακριβής γιατί τυχόν ανακολουθία της ανάλυσης  των αρχαιοσυμβολισμών  δεν θα απέδιδε ορθά τον Υμνο και δεν θα ήταν κατανοητός!

Μια διαφορά που υπάρχει μεταξύ του δόκτορα και του νομισματολόγου κ.Τσίντσιφου είναι και ο αριθμός των στίχων που αναγράφονται στον Δίσκο και έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο μας!

Η παρουσίαση της ανακάλυψης του Αστέριου Τσίντσιφου αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα στο φυσικό χώρο της στην Κρήτη, δίπλα στον Δίσκο της Φαιστού.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του καθηγητή Αθανάσιου Μπίντα και του νομισματολόγου Αστέριου Τσίντσιφου  στην κάμερα του OTAVOICE που συνεχίζει να προβάλλει μια σπουδαία ανακάλυψη για τον Ελληνισμό.

Περδικίδης Βασίλειος

 

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice