Αποδέχεται εμμέσως «μακεδονική γλώσσα» ο Γαβρόγλου -«επίθεση» σε πρύτανη

Αποστάσεις πήρε ο Υπουργός Παιδείας από την αντίδρασή του Πρύτανη  του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ,στην απίστευτη πρόκληση του Ουράνιου Τόξου , για διδασκαλία «μακεδονικής» γλώσσας.

Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, προκαλεί για μιά ακόμη φορά  “αδειάζοντας” τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Στέλιο Κατρανίδη, ο οποίος έκρινε αντιδεοντολογικό να ανοίξει κουβέντα με ένα πολιτικό κόμμα επί του αιτήματος του να μπει η δήθεν «Μακεδονική γλώσσα» στο Πανεπιστήμιο.

 

«Εμείς διαφωνούμε. Οι πολιτικοί φορείς είναι μέρος της Δημοκρατίας μας. Αυτά είναι επιστημονικά ζητήματα. Θα τα λύσει η επιστημονική κοινότητα. Θα μου επιτρέψετε να το συζητήσει η επιστημονική κοινότητα και με βάση τις συζητήσεις θα δούμε εμείς πώς θα κινηθούμε. Αλλά, επιστημονικά ζητήματα πρώτα τα συζητά η επιστημονική κοινότητα», δήλωσε για το θέμα ο Υπουργός Παιδείας.
Η δήλωση Γαβρόγλου είναι ξεκάθαρο ότι εγείρει μείζον εθνικό ζήτημα και αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια που εκπορεύονται από την σημερινή κυβέρνηση και καθίσταται πλέον σαφές ότι πρόκειτε για μια συστηματική απομείωση του ελληνισμού και την μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας σε ένα άμορφο διεθνιστικό μωσαικό.Σχολιάστε