Βούλα Μουρτά: Η ψυχή της «Verde.tec»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η διεθνής έκθεση “Verde.tec” από την «Τεχνοεκδοτική / T-Press» στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία από την Παρασκευή 15 ως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.

Για τρεις ημέρες το εκθεσιακό κέντρο MEC μετατράπηκε στο σημείο αναφοράς μιας μεγάλης γιορτής για την ανακύκλωση και τις τεχνολογίες περιβάλλοντος. Εκατοντάδες εκθέτες έδωσαν το «παρών» σε μια διεθνή έκθεση, η διοργάνωση της οποίας πήρε θεσμικό χαρακτήρα από το κύρος των επιχειρήσεων και των παραγόντων που την υποστήριξαν.

Η 3η διεθνής έκθεση όχι μόνο στέφθηκε από επιτυχία αλλά έγινε αφορμή για να συζητηθούν νέα προγράμματα και σχέδια, επιστημονικές εξελίξεις και να σχεδιαστούν νέες δουλειές.

Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το εκθεσιακό κέντρο για να δουν ό,τι καλύτερο και νεώτερο παρουσίασαν οι εκθέτες αλλά και σημαντικές παρουσιάσεις στις άλλες παράλληλες εκδηλώσεις. Το σίγουρο είναι ότι όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, λέγοντας ότι η διεθνής έκθεση “Verde.tec” αποτέλεσε την πιο στοχευμένη και επιτυχημένη διοργάνωση των τελευταίων ετών, χάρη στην πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Ο «εγκέφαλος» του σχεδιασμού της “Verde.tec” ακούει στο όνομα Βούλα Μουρτά. Η εκδότρια της «Τεχνοεκδοτικής» ήταν η ψυχή της διοργάνωσης και μαζί με το επιτελείο της, κατάφεραν να δώσουν ένα εξαίρετο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε μια αναβαθμισμένη έκθεση και να δώσουν την ευκαιρία για νέες συνεργασίες ανάμεσα σε εταιρίες, φορείς και τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάδειξη νέων καινοτόμων τεχνολογιών περιβάλλοντος.

Παράλληλα έδωσε την δυνατότητα να υπάρξει ανταλλαγή και παρουσίαση επιστημονικών δεδομένων και να μπορέσουν οι εμπλεκόμενοι φορείς αλλά και οι επισκέπτες να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες.

Το OTAVOICE επιλέχθηκε χορηγός επικοινωνίας και βρέθηκε στην τριήμερη έκθεση με περίπτερο όπου το επιτελείο του σε καθημερινή βάση έδινε τον παλμό της “Verde.tec” με συνεχείς συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις. Απέσπασε θετικά σχόλια, τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους συμμετέχοντες για την ποιοτική παρουσία του και ανανέωσε το ραντεβού του για την 4η διεθνή έκθεση, που στόχος όλων είναι να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Ο Διευθυντής του OTAVOICE κ. Αθανάσιος Μπέλτσος ευχαρίστησε την κ. Βούλα Μουρτά αλλά και τον Διευθυντή Εκδόσεων & Στρατηγικής κ. Χάρη Λαζαρόπουλο για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξαν στην ιστοσελίδα και επεσήμανε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν σαν όμιλος στην διαμόρφωση περιβαλλοντικής κουλτούρας και στην ανάδειξη των τεχνολογιών περιβάλλοντος στη χώρα μας.
Σχολιάστε