OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τρία συλλαλητήρια στην Αθήνα για την Συμφωνία των Πρεσπών

Στους δρόμους ξανά οι Έλληνες για να διαμαρτυρηθούν για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.

Απόψε αναμενόταν να γίνει η ψηφοφορία και να περάσει η Συμφωνία, αλλά τελικά θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής. Ωστόσο για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 3 συλλαλητήρια.

Το πρώτο συλλαλητήριο το οποίο διοργανώνεται από την «Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων με αφορμή την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών

Το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στην αμερικανική πρεσβεία από το ΚΚΕ και το τρίτο οργανώνεται από την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Στη συνέχεια ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Οι διαδηλωτές να περιορίζονται σε συνθήματα, ενώ έχουν αναρτηθεί και πανό που καλούν σε δημοψήφισμα για το ονοματολογικό αλλά και σε παραίτηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπή Παυλόπουλου.  Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Αμαλίας, στην Πανεπιστημίου και στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου έχουν ήδη τοποθετηθεί κλούβες της ΕΛ.ΑΣ.

Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» κατόπιν εντολής της αστυνομίας είναι κλειστός από τις 16:30 το απόγευμα με τους συρμούς να διέρχονται από το σταθμό χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάση.

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice