Στα λευκά η Αττική από τον Τηλέμαχο – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην Αττική, λόγω της χιονόπτωσης. Αν και οι κεντρικές λεωφόροι έχουν παραμείνει ανοιχτές, καθώς Περιφέρεια και Δήμοι εργάζονται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας προς αυτή την κατεύθυνση, παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία, κυρίως στα βόρεια προάστια και τους μικρότερους δρόμους.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω χιονιά

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος από το ύψος του καταστήματος <<Ζυγός>> ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”, (από ώρα 00:05)

Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν.Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

6η χ/θ Π.Ε.Ο Αθηνών –Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.

Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του «Γηπέδου» έως την περιοχή Ανατολή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος <<Αβράμης>> , ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια, (από ώρα 00:10).

Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό, (από ώρα 00:50)

Έξοδος Αττικής Οδού προς Ν.Ε.Ο.Αθηνών-Λαμίας, (από ώρα 02:45)

Επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών –Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, από το ύψος της γέφυρας

Καλυφτάκη, Δήμος Κηφισιάς, (από ώρα 02:35). Την 08:00 ώρα, άνοιξε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος του Γηπέδου Καισαριανής, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κατεχάκη (από ώρα 03:30)

Επί της Λ. Κατεχάκη έξοδος προς Καισαριανή, (από ώρα 04:40)

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λειτουργούν, ωστόσο η γραμμή 3 του μετρό, Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο, φτάνει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Ο Προαστιακός στο ίδιο κομμάτι (Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο) πραγματοποιεί κανονικά το δρομολόγιο.

Ο ηλεκτρικός (Γραμμή 1 του μετρό) λειτουργεί από τον Πειραιά ως το σταθμό της Ειρήνης. Οι σταθμοί: Μαρούσι – ΚΑΤ και Κηφισιά δεν προσεγγίζονται.

Τα λεωφορεία έχουν επίσης βγει στο δρόμο από νωρίς το πρωί, όμως τα περισσότερα δεν φτάνουν σε περιοχές όπως η Κηφισιά και η Πεντέλη. Είναι στην κρίση του κάθε οδηγού μέχρι που θα φτάσει το κάθε όχημα.

 
Σχολιάστε