OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο Ζάεφ προκαλεί και αποκαλύπτει μια στημένη συμπαιγνία κατά της Ελλάδας

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ζόραν Ζάεφ χρησιμοποιώντας καθημερινά σε δηλώσεις του ότι είναι πρωθυπουργός της Μακεδονίας. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα η κυβέρνηση απαγορεύει μέχρι και εκδηλώσεις για τη Μακεδονία, ενώ συγκαλύπτει στη Θεσσαλονική κοινή εκδήλωση Ελλήνων και Σκοπιανών αντιεξουσιαστών με αντεθνικό περιεχόμενο. Έτσι έχουμε τα Σκόπια με συνοπτικές διαδικασίες να εισέρχονται στο ΝΑΤΟ  και ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν μια κατάπτυστη συμφωνία σαν όχημα νομιμοποίησης τους με ελληνική σφραγίδα Ξαναχτύπησε  ο Ζόραν Ζάεφ και συνεχίζει να αναφέρεται στην «Μακεδονία», παραβιάζοντας τους όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών που η ελληνική κυβέρνηση την παρουσιάζει ως εθνικό επίτευγμα.

«Δεν υπάρχουν διαφωνίες με τους γείτονες, ήρθε η ώρα για ευημερία. Ας φέρουμε την Ευρώπη στη “Μακεδονία”» γράφει ο Ζάεφ σε ανάρτησή του στο Twitter

Σε προηγούμενη δε ανάρτηση, με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας σημειώνει ότι ο Λιθουανός ΥΠΕΞ «εξέφρασε την υποστήριξή του στην ένταξη της “Μακεδονίας” σε ΕΕ και ΝΑΤΟ».

Δείτε τις αναρτήσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού:.

Σχετικά Άρθρα

Πώς υπολογίζεται το Δώρο Πάσχα- Μέχρι πότε πρέπει να εξοφληθεί

otavoice

Γάζα: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι πέρασαν 276 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια

otavoice

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: 343 εγκρίσεις την πρώτη εβδομάδα

otavoice

Εύθραυστη ηρεμία στη Μέση Ανατολή – «Γρίφος» τα επόμενα βήματα

otavoice

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice