OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Απειλεί την Ελλάδα ο Νίμιτς-Υπάρχει πολιτικός που θα απαντήσει στον εκβιαστή;

Με την γνωστή κυνικότητα και προκλητικότητα ο ανθέλληνας διαπραγματευτής Μάθιου Νίμιτς, την στιγμή που στο ελληνικό κοινοβούλιο συζητείται το κατάπτυστο δημιούργημα του, επεμβαίνει απροκάλυπτα στα εσωτερικά της χώρας και απειλεί ευθέως τον ελληνικό λαό.

Σαν νέος Χίτλερ εισβάλει επί ελληνικού εδάφους και απειλεί με τις ναζιστικές μεραρχίες που έχουν αιματοκυλήσει τον πλανήτη για την εκπλήρωση των γεωστρατηγικών τους σχεδιασμών και τον πλήρη έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη.

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μάθιου Νίμιτς ουσιαστικά απορρίπτει το επιχείρημα περί δυνατότητας επαναδιαπραγμάτευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν αυτή δεν τεθεί σε ισχύ. Ο βετεράνος Αμερικανός διπλωμάτης και προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στις συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, πρέσβης Μάθιου Νίμιτς, εκφράζει την άποψη, πως «εάν η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τεθεί σε ισχύ, οι συνέπειες της αποτυχίας, θα ήταν βαθιές και πιθανόν και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να επανεξετάσουν πολλά στοιχεία τα οποία είχαν συμφωνηθεί. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν πιθανή μια “ταχεία λύση” σε σχέση με αυτήν τη συμφωνία που έτυχε προσεκτικής διαπραγμάτευσης.

Μπορώ να προβλέψω πολλά διαφορετικά σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να είναι δυνατά, μερικά από αυτά αρκετά επικίνδυνα». Τι εννοείς ανδρείκελο επικίνδυνα σενάρια; Απειλείς την Ελλάδα με πόλεμο και κατοχή; Απειλείς να μετατρέψεις την χώρα μας σε Συρία ή Γιουγκοσλαβία;

Στην Κύπρο βγήκε ο αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος και σας έτριψε στη μούρη μια αντίστοιχη συμφωνία και διέσωσε την Μεγάλονησο που σήμερα σαν κυρίαρχο κράτος είναι σε τροχιά ανάπτυξης και ανόδου. Εδώ θα βρεθεί Έλληνας πολιτικός που θα του απαντήσει όπως του αξίζει ή θα συνεχίσει το πολιτικό κατεστημένο να συναλλάσσεται μαζί του, παραχωρώντας εδάφη και Ιστορία ως αμοιβή συνεργασίας και υποτέλειας. Που είστε κύριε Παυλόπουλε;

Οι Έλληνες εκατομμύρια στους δρόμους του έχουν ήδη απαντήσει. Όπως του απάντησε την Κυριακή ο μεγάλος Έλληνας ομογενής Κρις Σπύρου: “Μολών λαβέ Μάθιου Νίμιτς!”.

Σχετικά Άρθρα

Διαδήλωσαν στην τουρκική πρεσβεία για την Γενοκτονία των Αρμενίων

otavoice

ΗΠΑ: Παράδοση πυραύλων ATACMS μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία

otavoice

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice