«Τέλος» ο Μουρίνιο από τη Γιουνάιτεντ και το site της ομάδας… γκρεμίστηκε!

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τεχνικό, τονίζοντας πως θα πορευτεί με υπηρεσιακή λύση ως το τέλος της σεζόν, ψάχνοντας παράλληλα για τον επόμενο προπονητή.

Ο Μουρίνιο είχε ανακοινωθεί τον Μάιο του 2017 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, ωστόσο οι προσδοκίες για επιστροφή στους τίτλους δεν δικαιώθηκαν και η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στην αποδέσμευσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο έφυγε από την ομάδα. Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ζοσέ για τη σκληρή δουλειά του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Γιουνάιτεντ και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στο μέλλον. Ένας νέος υπηρεσιακός τεχνικός θα προσληφθεί ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, την ώρα που ο σύλλογο θα ψάξει ενδελεχώς για έναν νέο μόνιμο προπονητή».

Το διαζύγιο βέβαια για πολλούς ήταν αναμενόμενο, μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, που συνδυάστηκε με αποκαρδιωτική εμφάνιση. Πάντως οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ήταν συνεχώς πάνω από το site της ομάδας περιμένοντας την απόλυση του Πορτογάλου! Μάλιστα μόλις έπεσαν οι «τίτλοι τέλους» και η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης… έπεσε ο server με την τεράστια επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της ομάδας.
Σχολιάστε