Στον «αέρα» η αγωνιστική της Super League!

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποχή από το πρόγραμμα των αγώνων της 15ης αγωνιστικής της Super League είναι οι διαιτητές, λόγω της χθεσινής επίθεσης αγνώστων στη Λάρισα κατά του διεθνή συναδέλφου τους, Θανάση Τζήλου.

Διαιτητές, που σφυρίζουν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου εμφανίστηκαν αμετακίνητοι στην απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή, διαμαρτυρόμενοι για την επίθεση στον Τζήλο.

Την ίδια στιγμή, εξιτήριο πήρε σήμερα το πρωί ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, ο οποίος χθες ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους έξω από την οικία του και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Σε δηλώσεις του ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος σημείωσε ότι ο ασθενής παρέμεινε για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής επείγουσας ιατρικής, έγινε συρραφή και περιποίηση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και τα κάτω άκρα , ενώ προγραμματίστηκε για αύριο να γίνει επανέλεγχος της κατάστασης.

Ο κ. Νάνος εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον διαιτητή και δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν άλλα φαινόμενα βίας σε μία ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα.
Σχολιάστε