OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Οι κατοχικές δυνάμεις της οικονομικής ελίτ παρελαύνουν στο Παρίσι

Στην Ευρώπη του 21ου αιώνα οι δικτάτορες δεν φοράνε στρατιωτικό καπέλο αλλά γυαλιστέρα κοστούμια με γραβάτες πολυτελείας.

Παγκόσμια ανησυχία για επιβολή δικτατορίας από τον τραπεζίτη Μακρόν στη Γαλλία. Τα γεγονότα στο Παρίσι ξυπνάνε μνήμες και οι ακραίες σκηνές βίας από τις δυνάμεις καταστολής καταμαρτυρούν ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την κατάλυση βασικών αρχών της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Ήταν βέβαιο ότι μετά την Βόρειο Αφρική, την Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια το μακρύ χέρι της παγκοσμιοποίησης θα έφτανε στην καρδιά της Ευρώπης. Οι λαοί μην μπορώντας πλέον να δεχτούν τις πολιτικές της φτωχοποίησης, της διάλυσης των εθνών, της ανελευθερίας και της γκετοποίησης επαναστατούν. Τίποτα δεν θυμίζει πια την Ευρώπη της Ένωσης του Πολιτισμού της Ισονομίας, της Συνεργασίας, της Αξιοπρέπειας και του σεβασμού των Εθνών Κρατών. Η δικτατορία της παγκοσμιοποίησης των διεθνών εντελοδόχων της οικονομικής ελίτ εγκαθιστά βήμα-βήμα μια ολοκληρωτική επικυριαρχία ισοπεδώνοντας λαούς πολιτισμούς και αξίες.

https://www.facebook.com/npa2009/videos/2269239286686163/

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice