OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Προβοκάτσια καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη

Σάλος δημιουργήθηκε από βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Τhessnews.gr και εμπλέκει τους υποκινητές επεισοδίων με την Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία. Με μια άμεση αντίδραση η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία Θεσσαλονίκης, δηλώνει ότι «ποτέ δεν έκανε το βίντεο που δημοσιεύει το THESSNEWS.GR. Επίσης δηλώνουμε ότι τα άτομα που κάνουν το βίντεο δεν είναι μέλη της επιτροπής μας και δεν ξέρουμε τι σκοπούς εξυπηρετούν και ποιά συμφέροντα».

Φαίνεται ότι κάποιοι χθες προσπάθησαν να χρωματίσουν τις μαθητικές κινητοποιήσεις με τακτικές μπαχαλάκηδων και χουλιγκανισμού με εμφανή στόχευση να αμαυρωθεί η πηγαία αντίδραση της νέας γενιάς. Τα μέλη της Επιτροπής καταγγέλλουν  ότι σκόπιμα στοχοποιούνται από το σύστημα που επιδιώκει να περιθωριοποιήσει τον αγώνα τους και να τον ταυτίσει με φασιστικά κανάλια και να ενοχοποιήσει την πατριωτική συνείδηση.

Όλα αυτά για να υπηρετηθεί η συμφωνία των Πρεσπών και η λογική των ελεύθερων συνόρων πάνω από έθνη και λαούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται μια προβοκάτσια και ότι δεν μπορεί να κάνει επίσημα το κράτος , το αναλαμβάνει το παρακράτος.

Θεωρούν ότι οι μαθητές με την συμπεριφορά τους απέκλεισαν όλα τα φασιστικά στοιχεία, κατέρριψαν τον μύθο της Χρυσής Αυγής  και έδειξαν ότι η αντίδραση τους δεν ήταν κατευθυνόμενη αλλά δημιούργημα μιας εθνικής έκρηξης αγανάκτησης και οργής για πολιτικές που θίγουν την πατριωτική τους συνείδηση και παιδεία. Η ταύτιση της σημερινής επιχειρηματολογίας  με αυτή που που αναπτύχθηκε να αντικρουστούν τα συλλαλητήρια δείχνει ότι το ίδιο κέντρο εξουσίας κατευθύνει μια εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης όσων αντιστέκονται στην συμφωνία των Πρεσπών.

Σχετικά Άρθρα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Ισημερινός λόγω ενεργειακής κρίσης

otavoice

Πώς υπολογίζεται το Δώρο Πάσχα- Μέχρι πότε πρέπει να εξοφληθεί

otavoice

Γάζα: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι πέρασαν 276 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια

otavoice

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: 343 εγκρίσεις την πρώτη εβδομάδα

otavoice

Εύθραυστη ηρεμία στη Μέση Ανατολή – «Γρίφος» τα επόμενα βήματα

otavoice

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία -Πλημμύρισαν δρόμοι στη Θεσσαλία

otavoice