Φιλοσοφική ρεμπετάδικο – Ρεμπέτ ασκέρι το κράτος, το γλεντάνε οι Ρουβίκωνες

Ο Ρουβίκωνας δεν φαίνεται να λογαριάζει την «κραυγή» των πανεπιστημιακών και προχωρά στη διοργάνωση ρεμπέτικου πάρτι μέσα στη Φιλοσοφική σχολή. Την ίδια ώρα που το επίσημο κράτος παρακολουθεί απαθέστατο την μετατροπή ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος σε ρεμπέτικο χαμαιτυπείο, εγκλωβισμένο σε μια μόνιμη ιδεοληπτική παθογένεια.

Ο Ρουβίκωνας, μετά τις έντονες αντιδράσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας για την κατάληψη του γραφείου 516 στην Φιλοσοφική σχολή Αθηνών, όχι μόνο δεν αποχωρεί από το κτίριο, αλλά αντιθέτως ετοιμάζει και… πανηγύρι εντός του πανεπιστημιακού χώρου για να γιορτάσει την βίαιη κατάληψη του.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας καλούν την Τετάρτη (07/11) στις 13:00 σε ρεμπέτικο γλέντι στη Φιλοσοφική Σχολή.

«Την Τετάρτη 7/11 στη 13:00 ρεμπέτικο γλέντι ανοίγματος στη φιλοσοφική σχολή στην ταράτσα απέναντι από το κυλικείο του 4ου ορόφου από την φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη πρόσκληση που έκανε μέσω του facebook.

Δείτε την ανάρτηση του Ρουβίκωνα:

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν η κρατική τηλεόραση μεταδώσει απευθείας το ρεμπέτικο πάρτι και αν θα παραστούν οι Αρχές να ρίξουν μια… ζεμπεκιά! Το σίγουρο είναι ότι οι φοιτητές της φιλοσοφικής μαζί με το πτυχίο θα πάρουν και τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στη ρεμπέτικη φιλοσοφία.
Σχολιάστε