To Χρυσό Bραβείο καινοτομίας σε Έλληνα παραγωγό στη Sial Paris

Την παρουσία της στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και ποτών Sial στο Παρίσι ισχυροποιεί η Ελλάδα τόσο με την αύξηση των συμμετοχών όσο και με την ποικιλία των προϊόντων που παρουσιάζει στην έκθεση.

Απόδειξη, το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας που απέσπασε ο παραγωγός από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης Ιορδάνης Παπαδόπουλος, με το προϊόν του Namaste kefir (αναψυκτικό με κεφίρ), το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα από 800 προϊόντα, που είχαν προκριθεί στην τελική διαδικασία αξιολόγησης. Το μοναδικό προβιοτικό αναψυκτικό είναι φυσικώς ανθρακούχο, χωρίς συντηρητικά, και χημικά πρόσθετα, από φρέσκα υλικά.

Το ανθρακικό παράγεται φυσικά από την ζύμωση και έτσι δεν τελειώνει ποτέ. Οι μύκητες κεφίρ αληθινοί για να πάρει ο καταναλωτής όλα τα ευεργετήματα, ενώ τα ζάχαρα είναι λίγα, «όσο ένας καφές και εμείς πολύ περήφανοι που καταφέραμε να βάλουμε όλα αυτά σε ένα μπουκάλι.», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος ειδικεύεται στην παρασκευή προβιοτικών τροφίμων τα τελευταία 10 χρόνια. Τα προϊόντα της εταιρείας φτιάχνονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, 700 τ.μ. στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας μόνο ελληνικό γάλα, πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας από μικρές ελληνικές εταιρείες.
Πηγή: agronews.gr




Σχολιάστε