Σπύρος Γαληνός: «Ο Υποπλοίαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος συγκλόνισε και ενέπνευσε την παγκόσμια κοινότητα με την δύναμη ψυχής και το παράδειγμά του»

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Υποπλοιάρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου τονίζοντας πως ενέπνευσε την παγκόσμια κοινότητα με την δύναμη ψυχής και το παράδειγμά του.

Ο 44χρονος ήρωας του Αιγαίου που έσωσε περισσότερους από 5.000 πρόσφυγες με το πλήρωμά του στη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης και τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών ενώ διεκδίκησε και το Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ «4.1 miles» στο οποίο «πρωταγωνίστησε», Υποπλοίαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 44 ετών.

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός με ανάρτηση του στο facebook εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Υποπλοίαρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου και τόνισε πως ενέπνευσε την παγκόσμια κοινότητα με την δύναμη ψυχής και το παράδειγμά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου:

«Η Λέσβος από σήμερα είναι φτωχότερη. Ο Υποπλοίαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος που έσωσε χιλιάδες ζωές, μας άφησε ξαφνικά για το τελευταίο του ταξίδι. Οι πανανθρώπινες αξίες με τις οποίες πορεύτηκε, η δύναμη ψυχής και το παράδειγμά του που συγκλόνισε και ενέπνευσε την παγκόσμια κοινότητα θα είναι η παντοτινή κληρονομιά του. Στην οικογένεια και τους οικείους του Κυριάκου Παπαδόπουλου εκφράζω τα πιο ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά μου».
Σχολιάστε