Η Ελληνική Εταιρεία Μουσαμάδων «Γ. Δριβάκος» στο MEC Παιανίας

Η Ελληνική Εταιρεία Μουσαμάδων «Γ. Δριβάκος» δραστηριοποιείται από το 1969 στην κατασκευή και εμπορία μουσαμάδων για φορτηγά οχήματα παντός τύπου, στην φιλοτέχνηση οχημάτων αλλά και στις ψηφιακές εκτυπώσεις.

Στην έκθεση TRANSPORT SHOW 2018 στο MEC Παιανίας συμμετέχει η Ελληνική Εταιρεία Μουσαμάδων «Γ. Δριβάκος». Το περίπτερο της επισκέφτηκαν εκατοντάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει και που ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές ανάγκες τους.

Έμπειρα στελέχη έδιναν πληροφορίες και απαντήσεις σε κάθε απορία τόσο σχετικά με την κατασκευή και εμπορία μουσαμάδων για φορτηγά οχήματα παντός τύπου όσο και για την φιλοτέχνηση οχημάτων αλλά και για τις ψηφιακές εκτυπώσεις.

Η εταιρία έχει ηγετική θέση στην αγορά και είναι αναγνωρισμένη για το κύρος και την αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών της. Προσφέρει ποιότητα και εγγύηση και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Παράλληλα διαθέτει σύγχρονη τεχνογνωσία, αφού οι εξειδικευμένοι τεχνικοί εκπαιδεύονται συνεχώς. Η συμμετοχή της εταιρίας στην επιτυχημένη έκθεση επισφραγίζει τη συνεχή ανάπτυξή της.

Τις εντυπώσεις κέρδισαν μεταξύ άλλων και οι όμορφες παρουσίες δίπλα στον Γιώργο Δριβακο ο οποίος πρόσφατα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία.
Σχολιάστε