OTA VOICE
Ντουντούκα

Στον παιδεραστή αξίζει μόνο η θανατική ποινή

Οι Αρχαίοι Έλληνες μας έδειξαν το δρόμο αλλά εμείς εκτροχιαστήκαμε.

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Ο σοφός Σόλων είχε νομοθετήσει για τα καθάρματα που βιάζουν παιδικές ψυχές…. θάνατος εντός 24 ωρών με συνοπτικές διαδικασίες.
Εμείς σήμερα οι δήθεν προοδευτικές κοινωνίες(σκατά στα μούτρα μας) προστατεύουμε τους εγκληματίες σαν δείγμα (λέει) πολιτισμού και σεβασμού της ανθρώπινης ζωής. Ο εγκληματίας παιδεραστής μαστρωπός ποιά ζωή σεβάστηκε, που θα σεβαστώ εγώ την δική του. Το ίδιο και ο πρεζέμπορας.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΙΧΟ και στα 213 καθάρματα που στήθηκαν στην ουρά να βιάσουν το σώμα και την ψυχή του 12χρονου στον Κολωνό. Τα ισόβια δεν είναι τιμωρία, αλλά προστασία του εγκληματία.  

Η αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου με την κατάργηση της θανατικής ποινής και της επιβολής ισοβίων (που δεν είναι ισόβια, αλλά 15 χρόνια) επιβλήθηκε από τα κυκλώματα παρανομίας που χρηματοδότησαν αδρά την προπαγάνδα ανθρωπισμού, για να αποκτήσουν την πολυπόθητη ατιμωρησία. Διαμορφώθηκε ένα ποινικός κώδικας ραμμένος και κομμένος στα μέτρα τους.

Ναρκέμποροι, βιαστές, παιδεραστές, μαστρωποί ξέρουν πως θα πέσουν στα μαλακά με ένα καλό συστημικό δικηγόρο και μερικά χιλιάρικα. Έτσι βλέπουμε να τιμωρείται ο καστανάς και η γιαγιά που πουλούσε βότανα και χόρτα, την ίδια ώρα που απαλλάσσονταν οι καταδικασμένοι του σκανδάλου της Siemens, οι καταχραστές της Energa gate και διακινητές κοκκαίνης έτρωγαν 2-3 χρονάκια και επέστρεφαν στη συμμορία τους.

Ξεχάσαμε πως ανώτατος δικαστικός ψάρευε ανήλικα για ερωτικές συνευρέσεις και τα προμήθευε ναρκωτικές ουσίες;

Αλλά και οι πολιτικοί νομοθέτησαν για τους εαυτούς τους, την βουλευτική ασυλία. Για να παρανομούν, να παραβιάζουν τις επιταγές του Συντάγματος,  αλλά να μην διατρέχουν κανένα κίνδυνο.  Μόνο που το Σύνταγμα δεν ξεχωρίζει τους πολίτες σε κατηγορίες, αλλά θεωρεί πως όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Αυτή η σάπια νοοτροπία μας οδήγησε σε φαινόμενα ανομίας και ασυδοσίας, με θύματα την κοινωνία.

Κάπως έτσι η κοινωνία ανέπτυξε μια αρρωστημένη παθογένεια όπου οι “ισχυροί” ένιωθαν προστατευμένοι και άτρωτοι απέναντι σε πράξεις τους παράνομες και εγκληματικές.  Έτσι ο κάθε Μίχος του Κολωνού που είχε σχέσεις με την ελίτ ένιωθε προστατευμένος και ατρόμητος. Ήξερε πως θα έχει προστασία.

Μπορεί οι παιδοβιαστές να μην  έχουν αποκλειστικό πολιτικό χρώμα, αλλά πολλοί εξ αυτών έχουν πολιτικές πλάτες. Είδαμε παιδεραστές και πολιτικούς… 

Σχετικά Άρθρα

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice

Εμπαίζουν κυβέρνηση και ακτοπλόοι το επιβατικό κοινό

otavoice

Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη χάνει την ταυτότητα της

otavoice