OTA VOICE
Ντουντούκα

Ο νεοθωμανός Ζεϊμπέκ, η μειοδοσία και οι υποκριτές

Υποκριτές!!! Τους εξοργίζει ο τουρκόσπορος Χουσείν Ζειμπέκ που μιλά για τουρκική μειονότητα στη Θράκη αλλά επέτρεψαν διαχρονικά στον Ερντογάν να περιοδεύει σαν έπαρχος στην Θράκη σαν να ήταν τουρκική επικράτεια. Επέτρεψαν στη ΜΙΤ και στο προξενείο της Κομοτηνής να αλωνίζουν.

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

 Ο Ζειμπέκ ότι και να λέμε δεν είναι Έλληνας…. δεν έχει ελληνική συνείδηση και ελληνική ψυχή. Είναι ένας καθαρόαιμος Τούρκος, νεοθωμανός,  που δυστυχώς η ανωριμότητα και η καταστροφική ιδεοληψία του πολιτικού συστήματος επέτρεψε να εισβάλει στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Ο Ζειμπέκ δεν είναι ο μόνος πολιτικός με τουρκική συνείδηση στο ελληνικό κοινοβούλιο και στην τοπική αυτοδιοίκηση … μιας και τα κόμματα εξουσίας διαχρονικά έβλεπαν την μουσουλμανική μειονότητα σαν ψήφους, αδιαφορώντας για την συστηματική πολιτική τουρκοποίησης της Θράκης με εξόφθαλμες παρεμβάσεις και πολιτικές της Άγκυρας.
Όσο αρνούμαστε την αλήθεια και δεν ασκούμε εθνική πολιτική σκουπίδια σαν τον Ζειμπέκ θα αλωνίζουν δημιουργώντας εθνικά τετελεσμένα.
Όσο δεν ξεχωρίζουμε τους γηγενείς Πομάκους με ελληνική συνείδηση, από τουρκογενείς μεταφερόμενους και τσουβαλιάζουμε όλη την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, θα ρίχνουμε νερό στο μύλο της Άγκυρας.

Όσο κρατάμε ίσες αποστάσεις με Αρμενία- Αζερμπαϊτζάν και θεωρούμε τα αρμενικά εδάφη διαφιλονικούμενα και τα εγκλήματα πολέμου με την στήριξη της Τουρκίας, διενέξεις δυο πλευρών, εκτελώντας τις επιθυμίες οικονομικών παραγόντων.


Για το νέο συμβάν με τον βουλευτή Ζειμπέκ θα περίμενα το λιγότερο από το ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον τούρκο βουλευτή του, όπως και τα άλλα κόμματα να διαγράψουν κάθε άθλιο πολιτικό που παίρνει εντολές και είναι υποκινούμενος από τον Ερντογάν.
Επίσης θεωρώ αυτονόητο ότι ο Ζειμπέκ και οι όμοιοι του θα πρέπει να αποβληθούν δια παντός από το ελληνικό κοινοβούλιο, άμεσα.

Σχετικά Άρθρα

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice

Εμπαίζουν κυβέρνηση και ακτοπλόοι το επιβατικό κοινό

otavoice

Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη χάνει την ταυτότητα της

otavoice