ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι είναι επαγγελματίες.

Εξαίρεσαν την Εκκλησία από τα νέα μέτρα – για να φανούν υπέρμαχοι του Χριστού- αλλά έβαλαν τον Τσίπρα και τα ΜΜΕ που χρηματοδοτούν να ζητήσουν η Εκκλησία να μην εξαιρεθεί. Όλως τυχαίως έρχεται η Ιερά Σύνοδος και εκδίδει φιρμάνι που προτρέπει τους πιστούς για να εισέλθουν ανεμβολίαστοι στους Ιερούς Ναούς να έχουν αρνητικό rapid test. Πάνε οι 50 ανά Ιερό Ναό, οι αποστάσεις και οι μάσκες…
Με την εξέλιξη ικανοποιήθηκαν πολιτικά άπαντες. Η κυβέρνηση φάνηκε να στηρίζει την Εκκλησία και ο Τσίπρας ( και η αριστερή πτέρυγα) πως ανάγκασαν να επεκταθεί και στην εκκλησία το μέτρο. Βέβαια για τα τζαμιά νόμιμα και παράνομα, τσιμουδιά.

Αααα μην ξεχάσω στις πορείες σε λίγες μέρες για Πολυτεχνείο και Αλέξη δεν θα κολλάει… από αυτούς που σήμερα λένε πως στις εικόνες κολλάει. Όπως δεν κολλάει στα ΜΜΜ.

Αν δεν ξεριζωθούν η Πίστη και η πατριωτική συνείδηση δεν θα σταματήσουν. Βήμα βήμα μεθοδικά αποκαθηλώνουν σύμβολα, αξίες, παραδόσεις.

Εσείς μην μου αγχώνεστε. Είστε προστατευμένοι. Ελεύθεροι και ασφαλείς. Το πως θα ονομάζετε το μαγαζί και αν θα πιστεύει σε Θεό δεν έχει καμιά αξία… Εσείς απλά καταναλώστε…

Συνεχίστε SURVIVOR, GNTM πρωϊνάδικα και παρατράγουδα, Ξιαρχό, Mad Clp, Ζακ αίμα και σπέρμα.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ…
Σχολιάστε