OTA VOICE
Ντουντούκα

Γυρίστε την πλάτη στον κοινωνικό διχασμό

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, χθες Τρίτη, από τους 434 διασωληνωμένους, 370 (85.25%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 64 (14.75%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
To 79.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 59. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Συμπέρασμα ο ιός παραμένει να είναι επικίνδυνος για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού σε συντριπτικά ποσοστά. Ότι μεγεθύνουν τις εξαιρέσεις είναι δείγμα προπαγάνδας στα πλαίσια της τρομοκράτησης του πληθυσμού.

Ξέρουν πως το σύστημα υγείας είναι ανεπαρκές και πετάνε την μπάλα στην εξέδρα. Όπως έκαναν το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές. Εκκένωναν πόλεις και χωριά για να μην υπάρξουν -λέει- θύματα και κάηκε η χώρα. Ίδια λογική, ότι δήθεν ενδιαφέρονται για τις ζωές μας. . Αν ενδιαφερόντουσαν 11/2 χρόνο θα είχαν προσλάβει γιατρούς, δεν θα τους έβγαζαν σε αναστολή. Θα έφτιαχναν ΜΕΘ.
Αντί λοιπόν να επικεντρωθούν στην προστασία αυτών των ατόμων που κινδυνεύουν άμεσα έχουν δημιουργήσει κοινωνικό διχασμό θέλοντας σώνει και καλά να εμβολιάσουν όλο τον πληθυσμό. Αποτέλεσμα να μην εμβολιάζονται αυτοί που πρέπει.
Μάλιστα για να πετύχουν το στόχο τους και να κρύψουν την ανεπάρκεια τους μεθοδικά στρέφουν τους εμβολιασμένους κατά των ανεμβολίαστων δημιουργώντας επικίνδυνο κοινωνικό ρήγμα, με συνέπειες που δεν μπορούμε σήμερα να φανταστούμε.
Αντί να προμηθευτούν μονοκλωνικά αντισώματα και να σωθούν ζωές, φτιάχνουν σποτάκια και sms, ενώ μοιράζουν εκατομμύρια στα προσφιλή τους ΜΜΕ για να χειραγωγούν την κοινή γνώμη.

Γυρίστε την πλάτη στον κοινωνικό διχασμό. Δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Υπάρχουν άνθρωποι με καρδιά και ψυχή.
Έχω επανειλημμένως γράψει πως ο κορονοϊός είναι εκεί έξω και παραμονεύει. Όπως δεκάδες άλλες πηγές κινδύνου.
Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του αλλά και για το κοινωνικό σύνολο. Από την στιγμή που οι εμβολιασμένοι θεωρούνται προστατευμένοι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να γίνεται όλη αυτή η κατάσταση πανικού. Αυτό εφαρμόζουν πλέον χώρες όπως η Σουηδία.
Όποιος θέλει να εμβολιαστεί μπορεί. Όποιος δεν θέλει είναι επιλογή του, αναφαίρετο δικαίωμα του. Όλα τα υπόλοιπα είναι ακροβασίες που υιοθετούν λογικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Γυρίστε την πλάτη στον κοινωνικό διχασμό, διαφυλάξτε την κοινωνική ειρήνη και συνοχή. Διαφυλάξτε τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο διχασμός είναι πιο επικίνδυνος από 1000 κορονοϊούς…

Σχετικά Άρθρα

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice

Εμπαίζουν κυβέρνηση και ακτοπλόοι το επιβατικό κοινό

otavoice

Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη χάνει την ταυτότητα της

otavoice