Οι Λουδοβίκοι της εξουσίας, προκαλούν και δεν βλέπουν τι έρχεται

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Συνεχίζουν κάποιοι να μην βλέπουν την πραγματικότητα και να προκαλούν.

Συνεχίζουν να προσβάλουν εκατομμύρια πολίτες που αντιδρούν και αγωνιούν και τους αποκαλούν ψεκασμένους, Ταλιμπάν και συνωμοσιολόγους. Είναι οι ίδιοι που το Γενάρη του 2020 έλεγαν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, μετά μας έλεγαν δεν κινδυνεύουν οι νέοι και τα παιδιά, μετά μας είπαν (Μητσοτάκης) πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός καταργεί τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και την δημοκρατία και μετά μας είπαν εμβολιαστείτε για να σταματήσει να μεταδίδεται ο ιός.

Αυτοί πυροδότησαν την αντίδραση με τις αντικρουόμενες και αλλοπρόσαλλες θέσεις τους. Αλλά και με τις αδιαφανείς διαδικασίες και το πάρτι εκατομμυρίων σε μάσκες και διαγνωστικά τέστ.

Σήμερα τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ενεργοί πολίτες είναι ανεμβολίαστοι και εκατοντάδες χιλιάδες εμβολιασμένοι δεν δέχονται τις φασιστικές επιλογές της κυβέρνησης που καταλύει κάθε ατομικό δικαίωμα, που διαλύει οικογένειες και οδηγεί σε φυσική εξόντωση χιλιάδες εργαζόμενους.

Αυτό που είδαμε χθες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα δεν είναι 2-3 γραφικοί ρασοφόροι και 2-3 παρατράγουδα που σκόπιμα επικεντρώνονται τα συστημικά ΜΜΕ και οι προπαγανδιστές της κομματικής μονταζιέρας. Οι εικόνες μιλούν μόνες τους… όπως και ο πανικός που έχει πιάσει το σύστημα.

Δεν θα μπω στην λογική ποιοι είναι επικεφαλής, ούτε ξέρω ούτε θέλω να ξέρω, εγώ απλά καταγράφω την πραγματικότητα… και αντιδράσεις αληθινών ανθρώπων.

Αν κάποιοι έσπευσαν να το καρπωθούν πολιτικά είναι αναμενόμενο, όπως και οι σημερινοί κυβερνώντες έκαναν πασαρέλα στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία για να μαζέψουν ψήφους και μετά άλλαξαν τροπάριο υιοθετώντας πλήρως όσα κατάπτυστα συμφωνήθηκαν σε αντίθεση με την συντριπτική βούληση των Ελλήνων πολιτών.

Φαίνεται πως οι Λουδοβίκοι και οι αυλικοί του Μαξίμου είναι σε παραληρηματικό κρεσέντο εξουσίας και αδυνατούν να ερμηνεύσουν την διαμορφούμενη κατάσταση. Αδυνατούν να δουν τις διαστάσεις της  συσσωρευμένης αγανάκτησης, που φέρνει έκρηξη.

Επιζητούν το διχασμό και το μπάχαλο; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε δεν είναι απλά ανεπαρκείς και επικίνδυνοι, αλλά σεσημασμένοι… σε αποστολή.
Σχολιάστε